Ми у Facebook
16.01.2014, 18:32

Які светри носити рівнянкам у 2014-му?

Светр вважається дуже практичним елементом зимового гардеробу. Модні светри 2014 відрізняються великою різноманітністю моделей, яскравою фактурою і елегантним дизайном. Жіночий Клуб пропонує рівнянкам обрати собі варіант до душі.


У зимовому сезоні 2014 більшість моделей дизайнерських светрів виконані в техніці простої панчішної в'язки, також зустрічається комбінація різного виду петель. В основному моделі светрів мають вільний крій, а іноді виглядають навіть злегка розтягнутими.

Яке зимове взуття обирають рівнянки



Багато дизайнерів зробили акцент на укорочених моделях до лінії талії або вище. Укорочені светри можна носити як з брюками, так і з шортами та спідницями. Не виходять з моди й елегантні светри-сукні, які вигідно дивляться зі щільними колготками, легінсами, вузькими брюками і високими чобітьми.

Не забудьте про зимову сумочку



Популярний крій светрів з напівкруглими або опущеними плечиками, рукавами реглан, у моду повертається і стиль ретро з гострими плечиками. Що стосується довжини рукавів, то в моді як класична довжина, так і рукав три чверті. Дизайнери пропонують носити рукави звичайної довжини, збираючи їх на руці до ліктя. Популярний цієї зими неглибокий виріз під горло і невисокий комір-стійка. Глибокий і V-подібний варіант вирізу відходять на другий план.

Рукавички зігріють у холодну пору



Хіт зимового сезону 2014 - смугастий принт, причому не тільки звичайний горизонтальний, а різні варіанти, що моделюють фігуру. Модні светри зимового сезону мають спокійну палітру відтінків від бежевого, блакитного і рожевого до насиченого бордового, зеленого і фіолетового. Прикрашені моделі абстрактними, геометричними, етнічними та жартівливими принтами та малюнками.

Вчимося зав’язувати шарф



Пухнасті і м'які светри з мохеру (ангори) знову в моді, актуальними будуть і трохи колючі светри з вовни. Для посилення «волохатості» багато дизайнерів прикрасили светри додатковою бахромою з ниток. Оригінально виглядають моделі светрів, в яких пряжа комбінується з деталями з хутра, мережива, велюру, замші або шкіри. Серед незвичайних светрів, які дизайнери представили в зимових колекціях 2014 року, можна виділити светри-боді, оригінальні светри-пелерини, светри з вирізами на плечах і талії.

Оберіть світер для вас

Цитата дня
Мода - це те, що весь час виходить з моди!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ