Ми у Facebook
17.01.2014, 13:16

Рибак підписав скандальні закони і відправив Януковичу

Ряд скандальних законів, які були прийняті Верховною Радою 16 січня, офіційно відправлені на підпис Президенту України.
Згідно з інформацією законодавчої бази даних Верховної Ради, документи підписані спікером парламенту Володимиром Рибаком. У графі "останній етап проходження" значиться - "відправлені на підпис Президенту".

Закони, за які руками проголосували у Верховній Раді [+СПИСОК]

Зокрема, йдеться про скандальні закони "Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів про додаткові заходи захисту безпеки громадян" (№3879); "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі"; "Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо заочного кримінального провадження)"; "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень під час проведення футбольних матчів)".

Верховна Рада значно обмежила права протестувальників

Закон "Про Державний бюджет України на 2014 рік" станом на 12:30 спікером не підписаний.

Нагадаємо, вчора з'явилась інформація, що Янукович підписав п'ять законів, прийнятих Верховною Радою. За неофіційною інформацією, глава держави зокрема схвалив спрощення зняття депутатської недоторканності і заочне кримінальне провадження.

Джерело: ЛІГАБізнесІнформ





На правах реклами