Ми у Facebook
18.01.2014, 10:49

Як громадяни змушують владу виконувати нові закони

У контексті прийнятих законів, житель сусідньої, Хмельницької області, м. Нетішин, зареєстрував вчора, 17 січня, у міліції повідомлення "про масовий захід". В канцелярії довго вчитувались у зміст, але все ж зареєстрували.
Житель м. Нетішин написав заяву до міліції, в котрій повідомив про намір відпочити з друзями у лазні та просив МВС належним чином охороняти при цьому громадський порядок. Повідомлення адресовано начальнику Нетішинського міського відділку МВС підполковнику Роману Гаврилюку. Копії передано в місцеве управління СБУ та міську раду.


Президент підписав скандальні закони


"Шановний пане підполковнику, щоп'ятниці о 17:15 я, Рижук Сергій Олексійович, зі своїми друзями приймаю бальнеологічні процедури у с.Колом'є (Славутський р-н). До місця призначення ми доїжджаємо організованою автоколоною на більш ніж 5 (п'яти) власних автомобілях. У контексті прийнятих 16 січня 2014 року Верховною Радою України низки законів, вважаю за необхідне просити Вас забезпечити супровід нашої автоколони спецавтомобілями з увімкненими спецсигналами", - ідеться в документі.



Рівненська область: п'яний водій збив 14-річну дівчину, яка йшла до школи

Через 20-30 хвилин, після того, як Сергій зареєстрував заяву до нього зателефонував заступник начальника міліції. Спочатку запитав навіщо їм для супроводу у лазню автоколони з п'яти міліцейські спецавтомобілі з проблисковими вогнями, згодом опустившись до рівня погроз, мовляв, попробуйте провести, побачимо, побачимо.

"Так як в лазні нас часто збирається більше десяти чоловік (а це вже масовий захід), то додатково попросили забезпечити громадський порядок. Сподіваємось ну хоча б на взвод автоматників. Друзів попередив аби не віталися "Слава Україні!", бо долучать ще екстремізм", - розповідає Сергій на своїй сторінці у facebook.





На правах реклами