Ми у Facebook
18.01.2014, 14:50

США заблокували платежі українських банків

Західні банки почали блокувати платежі, які виходять від українських фінансових установ, вимагаючи повної ідентифікації особистості, яка здійснює платіж.
Банки США зажадали від української сторони додатково перевіряти своїх платників на наявність у останніх обмежень у зв'язку із застосуванням міжнародних санкцій.Про це повідомляє інформаційне видання The Kiev Times.

Експерти вважають, що хоча проти українських чиновників прямі санкції з боку Заходу поки не вводилися, але це перший сигнал до того, що це скоро відбудеться.

Із 2014 року буде нова декларація про майновий стан і доходи

На думку фахівців, такі обмеження дозволяють стверджувати, що вже розпочалася підготовка до запровадження санкцій проти деяких представників української влади. Також є інформація, що першим у списку і далеко не останнім буде міністр МВС Віталій Захарченко.

США вже попереджало, що чиновники, які порушують демократичні права і свободи громадян, причому пов'язані не тільки з подіями на Євромайдані, ризикують потрапити в "чорний" список Мінфіну США.

Президент підписав скандальні закони

Люди, що потрапили в цей список, а також їхні родичі та компанії. які їм належать, не зможуть здійснювати платежі в доларах США за межами України, так як всі ці платежі жорстко контролюються американськими банками.






На правах реклами