Ми у Facebook
20.01.2014, 11:40

Сьогодні у Рівному відбудеться особливий день народження

Сьогодні, 20 січня, у Рівному відбудеться особливий день народження. Цього дня не іменинник прийматиме подарунки, а усі присутні збиратимуть гроші для порятунку іншого життя.
Нагадаємо, що перший благодійний вечір "День народження - час для чуда", стартував 4 жовтня 2012 року. За цей час з'явився цілий рух послідовників цієї ідеї, які вже є в 5 країнах світу і їх кількість постійно зростає.

20 січня особливий день народження відбудеться у Рівному. Ідея проста - дати шанс жити іншій людині, мабуть, це найкращий подарунок у день народження, який тільки може бути.

Вихідні 17-19 січня в Екваторі: розваги для дітей та дорослих

Своє 20-річчя по-особливому вирішила відсвяткувати Христина Боговід.



-Я була присутня на першому такому заході у нього на Дні народженні. Ця ідея мене захопила і в свій 20-ти річний ювілей я захотіла провести в такому ж форматі. Я емоційна людина і чуже горе сприймаю близько до серця - це спонукало мене підтримати ідею та зробити щось корисне в першу чергу не для себе, а для діток які потребують допомоги, - розповідає Христина Боговід. - Так як я творча людина з організацією свята проблем не виникає. Ми і співатимемо, і танцюватимемо, будемо веселитись та робити добру справу разом з моїми близькими та людьми які просто мене підтримують та не є байдужими до долі онкохворих діток.

ЩО БУДЕ НА ЗАХОДІ?

Пісні, танці, завзятий сміх, приємне спілкування і звичайно ж - солодкі частування.

ЯК ПОТРАПИТИ НА ЗАХІД?

На захід може прийти будь-хто. Тому приходьте, приводьте своїх друзів і близьких Вам людей!

У Рівному відкрили фотовиставку без гламуру [+Фото]

Вхід безкоштовний, але кожен учасник вносить свій фінансовий внесок (будь-яка комфортна вам сума).

Захід відбудеться 20 січня о 19 годині у арт-кафе «Salvador Dali».


Якщо Ви бажаєте взяти участь у благодійному вечорі , але не маєте можливість бути присутнім на ньому , Ви можете зробити добровільна пожертва:

БФ "Скарбниця Надії"
ОКПО 37685693
26009336789200
АТ "УкрСиббанк"
МФО 351005
Призначення платежу - Добровільне пожертвування на акцію «ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ - час для Чуда »





На правах реклами