Ми у Facebook
20.01.2014, 15:45

Рівненська ДАІ: на трасі Київ-Чоп біля с. Птича - складна дорожна ситуація

Незважаючи на запевнення керівників дорожньо-комунальних організацій щодо готовності до своєчасного реагування на ускладнення погодних умов у зимовий період 2013-2014 років, для окремих дорожніх підрозділів 19 січня 2014 року зима в Рівненській області прийшла негадано.
Державтоінспекція області ще 18 січня звернула увагу Служби автомобільних доріг у Рівненській області на очікуване погіршення погодних умов на території області, зокрема опадів у вигляді снігу та зниження температури повітря.

Водночас, окремі дорожні організації своєчасно не зреагували на ускладнення погодних умов та не вжили відповідних заходів щодо забезпечення безпечного руху транспортних засобів на дорожній, повідомили у прес-службі ВДАІ УМВС.

Смертельний відрізок траси на Рівненщині: 19 ДТП за два роки

Зокрема, ДАІшники відзначають незадовільний стан роботи у зимовий період філії «Дубенська ДЕД», яка як і в минулі зимові періоди, не може забезпечити безпечні умови для руху на ділянках доріг, які обслуговує.

Рівненська область: у страшній аварії загинуло двоє людей [+Фото]

Так, внаслідок незадовільної роботи дорожньої організації на окремих ділянках міжнародної автомобільної дороги М-06 «Київ-Чоп», зокрема на ділянці від с. Птича до кордону Львівської області, утворився сніговий накат, ожеледиця, що призвело до затримок у русі та викликало справедливі нарікання учасників дорожнього руху.

На смертельному відрізку траси на Рівненщині знову ДТП: двоє молодих людей загинули [+Фото]

За невжиття своєчасних заходів із зимового утримання дороги на т.в.о. начальника філії «Дубенська ДЕД» працівниками ДАІ було складено адміністративний протокол та надано припис на усунення недоліків.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ