Ми у Facebook
21.01.2014, 17:33

Обійматися радять мінімум чотири рази на день

У будь-якому віці день повинен розпочинатися з обіймів і закінчуватись обіймами. Чи то батьки, чи коханий, діти або ж онуки. Якщо хтось безперервно, все життя, щодня вас обіймає — ви щаслива людина!
Психолог Людвіг Ловенштайн дійшов висновку, що секрет щасливого шлюбу полягає в чотирьох обіймах на день.

Він провів опитування серед пар, які вважають свій шлюб успішним. І виявилося, що пари повинні проводити разом як мінімум 7 вечорів кожен місяць. Іншими важливими елементами успіху були названі романтичні прогулянки і похід в ресторан або в кіно хоча б раз на місяць.



21 січня любителі незвичайних свят можуть відзначати Міжнародний день обіймів, який був вигаданий американцями в 1986 році.

Дружба собаки з кішкою зворушила глядачів YouTube [+Відео]

Головна суть Міжнародного дня обіймів полягає у прояві дружнього ставлення або симпатії до різних людей - навіть незнайомих. Ці обійми не несуть в собі жодного інтимного змісту, вони вважаються просто актом обміну душевним теплом.



У цей чудовий День ми шлемо свої обійми всім, хто нам дорогий, всім кого ми не знаємо, але хотіли б підтримати. Вітаємо всіх з Міжнародним днем обіймів, днем відкритої безкорисливої підтримки, днем небайдужих людей!

10 способов быстро снять стресс и поднять настроение



Головним подарунком Міжнародний день обіймів цього дня є не матеріальні цінності, а, звісно ж, міцні й ніжні обійми.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ