Ми у Facebook
21.01.2014, 22:25

Влада готує сили для зачистки Майдану?

Влада готується до розгону мітингу - завданням мінімум силовикам поставили повернення контролю над вулицею Грушевського і Європейською площею.
Згідно з інформацією, отриманою редакцією ZN.UA від джерела у Раді національної безпеки і оборони (РНБО), влада підготувала поліваріантний план зачистки Майдану, повідомляє "Українська правда"

За даними джерела, в операції планують задіяти 4631 співробітник внутрішніх військ, 1460 міліціонерів і 1530 бійців "Беркута".

Волинський "Беркут" повертається додому

Керівництво операцією, згідно з рішенням, здійснюватимуть заступник начальника ГУ МВС у м. Києві підполковник Діхтяр Ю. і заступник начальника ГУ МВС у Київській області полковник Спаський Ю.

Завданням мінімум є встановлення повного контролю над вулицею Грушевського і Європейською площею.

Оператор допомагає вичислити людей на майдані

Завдання максимум - повна зачистка Майдану. Розглядається також варіант - відрізати від Майдану Будинок профспілок. Реалізація максимального плану буде залежати від кількості протестувальників.

Остаточний час початку і масштаб операції на момент отримання інформації були ще не визначені.

Крім того, за даними, отриманими ZN.UA від Автомайдану, зараз містом курсують два десятки автомобілів, в яких перебувають озброєні молоді люди спортивної статури.





На правах реклами