Ми у Facebook
22.01.2014, 13:17

Ситуація на дорогах Рівного утруднена, але не критична

Комунальні служби Рівного цілодобово працюють над розчищенням доріг. Але в зв’язку з постійними снігопадами не встигають повністю їх розчистити.
Через негоду, сніг та хуртовини, на деяких ділянках дороги проїзд утруднений. Це пояснюється тим, що комунальні служби міста не встигають розчищати всі дороги, адже кількість техніки є недостатньою, а сніг іде постійно.

Загрузли на дорозі у Рівному: куди телефонувати?

Водій маршрутного таксі №45 нарікає, що хоч комунальна техніка і розчищала дороги, але по місту їхати дуже важко — і в центрі, і на вулицях спальних районів міста. Біля зупинок є кучугури снігу, а під ним — укатаний сніг, який перетворився на льодовий каток. Машини заносить на слизькій дорозі, вони загрузають у снігу.

- Біля Луцького кільця колона фур стоїть і не може виїхати, - повідомив рівненський водій маршрутки. - А що станеться, коли мороз вдарить?

- Розчистка основних доріг міста припадає на нічний час, вдень очисна техніка працює на другорядних дорогах. На даний момент проїзд у місті забезпечено на всіх ділянках дороги, - коментує заступник ЖКГ Рівного Володимир Лапюк.

Житлово-комунальна служба висловлює прохання до водіїв не залишати автомобілі на проїжджих частинах у нічний час, адже це значно ускладнює роботу снігоочисної техніки. Також комунальники просять рівнян паркуватися у дворах так, щоб не перегороджувати заїзд.

Рівненська область: куди телефонувати в аварійних ситуаціях

- Повідомлення про критичні затори у місті немає. Ситуація утруднена, але не критична. Комунальники Рівного працюють у цілодобовому режимі, - повідомили у відділі інформаційного забезпечення Рівненської міської ради.





На правах реклами