Ми у Facebook
22.01.2014, 13:08

Через негоду аварійність на дорогах Рівненщини значно зросла

У зв’язку з нерозчищеними дорогами та ожеледицею на дорогах Рівненської області постійно виникають аварійні ситуації.
Вчора, 21 січня, рятувальники смт Демидівка надавали допомогу з евакуації 5 пасажирів з маршрутного автобуса сполученням «Демидівка - Львів», який знаходився в сніговому заметі. Потому бійці Держслужби відбуксирували автобус на проїжджу частину.

Того ж дня в селі Набережне Демидівського району рятувальники відбуксирували зі снігового замету автомобіль швидкої медичної допомоги, в якому знаходилася породілля.

Ситуація на дорогах рівного утруднена та не критична

А о 16:45 в місті Рівне по вулиці Соборній бійці аварійно-рятувального загону спеціального призначення надали допомогу з буксирування вантажного автомобіля «Мерседес Бенц», котрий перегородив проїжджу частину дороги.

Загрузли на дорозі у Рівному: куди телефонувати?

У зв'язку з цим, ДАІ просить неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки). З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.





На правах реклами