Ми у Facebook
22.01.2014, 18:07

Топ-6 незвичайних подарунків домашньому улюбленцеві [Фото+Відео]

Айфонів і смартфонів для котів і собак ще, на жаль, не придумали. Однак науково-технічний прогрес на місці, як відомо, не стоїть, і експерименти в цьому напрямку проводяться. Жіночий Клуб знайомить власниць та власників котиків та песиків із новітніми аксесуарами та забавками для чотириногих.


USB-нашийник для собак. Тепер можна забути про латунні таблички з кличкою собаки і телефоном власника. Особливо актуальний такий нашийник для тих, хто звик подорожувати зі своїм братом меншим. Якщо пес раптом загубиться, його вам повернуть в найкоротші терміни, узявши інформацію з флеша.



А це іграшка для кішок. Ні багато, ні мало - лазерна установка. Дивно, що може зробити лазерний промінь навіть із самими серйозними і поважними котами - вони, забувши про сивину у вусах, перетворюються на грайливих кошенят і починають виробляти такі кульбіти, що серце замирає. Девайс самостійно змінює положення і напрямок променя. Швидкість можна запрограмувати.

Не проходьте повз «двортер’єра»!



Сам собі режисер. Якщо кота, який гуляє сам по собі, або собаку, яка любить здійснювати потайки поодинокі вилазки, знарядити такою мініатюрною камерою, то потім можна буде запросто змонтувати фільм в жанрі вестерн або love-story - як пощастить. Тепер ви точно дізнаєтеся, під яким саме кущем ваш спанієль відкопав дохлу ворону і як виглядає кохана вашого кота, через яку він усю ніч кричав на вулиці дурним голосом, а під ранок повернувся додому з драним вухом.

Дружба кота та собаки можлива



GPS-датчик. Тепер ви завжди будете знати, де саме і як далеко знаходиться ваша тварина. А допоможе вам у цьому мініатюрний GPS-датчик. Якщо вихованець віддалиться від вас занадто далеко, девайс повідомить про це попереджувальним сигналом.

Пухнаста терапія



Пшик, але приємно. Мильні бульбашки радують не тільки дітей, а й наших домашніх улюбленців. А якщо це бульбашки з запахом бекону або інших ласощів, то носитися за ними вони будуть з потроєною ретельністю. Бульбашки випускаються за допомогою пістолета, куди заливається спеціальна рідина. Зрозуміло, перевірена, схвалена і абсолютно безпечна для здоров'я тварини.

Екзотичні домашні тварини



А цей винахід, так би мовити, не для середніх умів. А тільки для найвидатніших. Дверний дзвінок для собак, яких випускають на самостійну прогулянку. Відтепер - ніякого скиглення і жалібного гавкоту під дверима, нічого, що порочить честь і гідність справжнього джентльмена. Тому що джентльмени у двері дзвонять - лапою або носом. Як привчити собаку користуватися дзвінком, розповідається в інструкції.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ