Ми у Facebook
23.01.2014, 13:11

Рівненська область: У Здолбунові мітингувальники змусили керівників РДА написати заяви на звільнення

Мирний пікет у Здолбунові розпочався о 10 ранку. За лічені хвилини сотні здолбунівчан підтягнулись до приміщення Здолбунівської РДА, щоб записатись на прийом до голови РДА В.Шуля.
Проте його не виявилось на місці, а секретар із приймальні не захотіла реєструвати людей, що прийшли на прийом. Натомість мітингувальники швидко зорієнтувались і віднайшли на 4-му поверсі двох заступників голови РДА Михайла Корилкевича та Олександра Федорука.

Саме їх годину піддавали обструкції і вимагали,щоб вони написали заяви на звільнення. Особливо дісталось гуманітарному заступнику О.Федоруку. Звертаючись до нього, відвідувачі приміщення РДА не підбирали слів.

Рівне: скандал між активістами та Олексієм Губановим [+Відео]

За годину заступники у своїх виступах засудили режим, який вбиває мирних громадян своєї країни, і написали заяви на звільнення, які один із мітингарів поніс реєструвати в приймальню.



На вимогу відвідувачів О.Федорук таки дав вказівку зареєструвати на колективний прийом 500 громадян і не встиг дати ще одне розпорядження, яке вимагали від нього, а саме оголосити завтра на Здолбунівщині день жалоби за загиблими у подіях на Грушевського в м.Києві.



Мітингувальники вимагали присутності і самого В.Шуля, але ні на дзвінки з телефонів депутатів районної ради ні заступників голови РДА В.Шуль так і не відповів.

Із зали засідань присутніх випустили лише тоді, коли вони віддали написані власноруч заяви на звільнення.



Тривають пошуки голови РДА, щоб завізував заяви своїх заступників та склав власні повноваження.

Рівняни пікетували міліцію [+Відео]

В акції беруть участь близько 500 чоловік. Вона носить мирний характер. Пікетчиків супроводжують працівники міліції, які слідкують за громадським порядком.



Джерело: zdolbunivcity.net





На правах реклами