Ми у Facebook
24.01.2014, 21:13

Рівне: позиція профспілок щодо трагічних подій у Києві

Президія Федерації профспілок Рівненської області, яку очолює народний депутат кількох скликань Микола Шершун, оприлюднила звернення щодо трагічних подій у Києві.
"Президія Федерації профспілок області звертається до Вас у трагічний для нашої держави час, коли Україна опинилася на межі розбрату і громадянської війни. Розбурхана недолугими політиками з обох боків, ця загроза реально входить в наш дім, вселяючи зневіру у серця і душі кожного. Не за те боролися наші діди і прадіди споконвіку, щоб сьогодні проливалася кров братів, а країна втратила омріяну незалежність, - зазначається у зверненні. - Профспілки сповна відчули біль людей, які опинилися по обидва боки барикад. Важко знайти істину там, де проливається кров, де люди говорять мовою гасел і емоцій. І тому сьогодні заявляємо, що Федерація профспілок області, всі її членські організації виступають за мирне розв’язання конфлікту за столом переговорів. Ми закликаємо всіх учасників Майдану, лідерів опозиції, провладні сили до прийняття виважених рішень. Свою ж позицію ми задекларували в зверненні до конфліктуючих сторін".

Екс-нардеп Микола Шершун очолив Федерацію профспілок Рівненщини

"В даний момент Президент країни зобов’язаний очолити переговорний процес для досягнення консенсусу і вирішення всіх існуючих протиріч, - наголошується у документі. - Місія профспілок полягає не у підігріванні політичних пристрастей у боротьбі за владу, а у соціально-економічному захисті людини праці. І єдиний правильний вибір це – збереження цілісності нашої держави, яку ми повинні захистити всім миром".

Федерація профспілок Рівненщини відзначила 65-річчя

За даними Федерації профспілок Рівненської області, вона об’єднує 19 обласних галузевих організацій із загальною чисельністю 153277 членів профспілок. В 16 районах області функціонує 93 районних (4 міських) та 2074 первинних профспілкових організацій. Рівень охоплення профспілковим членством на підприємствах, установах, організаціях, де діють структури членських організацій ФПО становить 89%.





На правах реклами