Ми у Facebook
15.08.2014, 15:07

Пробачати – корисно для здоров’я!

Пробачати образи не лише правильно, а й корисно для здоров’я. Якщо вам сказали щось образливе, не поспішайте надути губи. Сприймайте інформацію розумом, не загострюючи увагу на емоційному боці справи.
Ображаючись, ви отруюєте себе. На жаль, мозок зберігає пам’ять про неприємний момент, і при кожній згадці про нього трапляється викид у кров гормонів стресу - з’являються страх й тривога, безсоння, головні болі.

Як стати успішною

Подумайте про те, що нерідко образа виникає внаслідок того, що людина сказала чи зробила зовсім не те, на що ви розраховували. Визначте, у чому корінь вашого невдоволення. Можливо, ви чекали значно більшого від людини? Або вона просто робила так, як було вигідно для неї? Здоровий егоїзм — цілком зрозуміле почуття, і марно на нього ображатися.

Настрій потрібно налаштовувати!

До того, ж з’явилась слушна нагода зробити паузу, щоби розслабитися, як ви любите — послухайте музику, прийміть ванну, зробіть самомасаж або вправи дихальної гімнастики з десяти глибоких вдихів і видихів.



Непогано розповісти про образу близьким друзям - по-перше, ви відчуєте себе захищеним, по-друге, картина збоку виявиться більш зрозумілою, й ваші близькі допоможуть вам проаналізувати ваші почуття і навіть із самої неприємної ситуації винести цінні уроки, головний з яких - кривдників треба великодушно прощати.

Як відновити довіру

Цитата дня

Бог прощає того, хто прощає інших.
Ольга Муравйова





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ