Ми у Facebook
25.01.2014, 13:56

Рівне: за підпал офісу Партії регіонів - до 10 років

Рівненський міськвідділ міліції оприлюднив інформацію про відкриття кримінального провадження за фактом підпалу приміщення, де знаходиться офіс Партії регіонів у Рівному.
— За даним фактом за частиною 2 статті 194 (умисне пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС Руслан Мельник. — Працівники міліції встановлюють осіб, що підпалили двері будівлі. Чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років. Проводиться досудове розслідування. (Фото ЧаРівне.інфо).

Карта захоплення обласних адміністрацій в Україні

Правоохоронці уточнили, що в чотириповерховому приміщенні на вулиці князя Володимира у Рівному розташовані офіси загалом 11 організацій. Зазначимо, що серед них є і редакції газет - "Вільне слово" та "Літопис Заходу".

Янукович призначив нового голову Київської міськдержадміністрації

Нагадаємо, підпал стався близько першої ночі 25 січня. Вогонь пошкодив вхідні двері будівлі та знищив металопластиковий навіс над вхідними дверима.

Рівне: вночі горів офіс Партії регіонів [+Фото]

До слова, після Народного віча вдень 23 січня мітингувальники навідувались до офісу Партії регіонів у Рівному. Тоді вони зірвали і спалили партійний прапор. А ввечері 24 січня учасники Народного віча, що відбулось на майдані Просвіти біля приміщення облдержадміністрації, розділившись на п'ять колон, відвідували домівки депутатів, які не приєднались до Народної ради і не були присутні під час спроби скликати позачергову сесію облради у п'ятницю вдень. Протестувальники прагнули переконати обласних обранців приєднатись до Народної ради і прийти в неділю на Народне віче до облдержадміністрації.

Рівне: колони пікетувальників прямують до будинків депутатів-регіоналів





На правах реклами