Ми у Facebook
25.01.2014, 18:01

Здолбунівським регіоналам надсилають листи [+Фото]

У Рівному активісти ходять "у гості" до депутатів-регіоналів обласної ради, щоб вони з'явилися на позачергову сесію. А на Здолбунівщині регіоналам надсилають листи, в яких просять покаятися.
24 січня після закінчення Народного віче під стінами Рівненської обласної державної адміністрації п'ять колон пікетувальників - активістів Євромайдану та Автомайдану - вирушили до будинків депутатів Рівненської обласної ради від Партії регіонів. Мітингувальники побували біля будинків Василя Берташа, Олесі Ткачук, Володимира Грицайчука, Юрія Сосюка, Віталія Бойка та Анатолія Юхименка.

Рівне: колони пікетувальників прямують до будинків депутатів-регіоналів

На Здолбунівщині ж активісти вирішили застосувати інший метод. Тут регіоналам надсилають листи.



У Рівному ініціюють створення Народної ради Рівного

- Сьогодні розіслали першу сотню листів регіоналам Здолбунівщини, які на минулих виборах працювали на ПР. В листах просимо покаятися, - написав на своїй сторінці facebook Сергій Кондрачук.


Цитата з листа, який надсилають регіоналам: "Одумайся, поки не пізно. В тебе ще є шанс стати на бік народу, а не правлячої банди. Покайся публічно, тим самим позбавивши себе і своїх дітей тавра "слуга кривавого режиму. Ніколи більше, на жодних виборах, не працюй на цю владу і не підтримуй її".



Фото facebook Сергій Кондрачук





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ