Ми у Facebook
26.01.2014, 21:00

Карта захоплення ОДА України станом на 26 січня (ОНОВЛЕНО станом на 21.30) [+Фото]

У соцмережах поширюють карту, на якій позначено стан з захоплення обласних державних адміністрацій країни. На карті показано, які адміністрації захоплені народом, які блокуються, а де були безуспішні спроби захоплення.
Не лише в західних обалстях, але й по всій Україні 23 і 24 січня почалися блокування і захоплення будівель намісників президента. Люди кажуть, що обладміністрації - це громадське місце і належить їм.

З кожною годиною з'являються повідомлення, що жителі тієї чи іншої області блокують або беруть під свій контроль обладміністрації, а голови ОДА пишуть заяви на звільнення.

На сьогодні значна частина обласних адміністрацій захоплена активістами євромайдану, в деяких з них навіть забороненили Партію Регіонів та Комуністичну партію. Карта станом на 4.30 ранку 26 січня.


На вулиці Грушевського у Києві поки мирно (ФОТОРЕПОРТАЖ)






Станом на 17.00 26 січня серед захоплених областей: Львівська, Волинська, Рівненська, Тернопільська, Івано-Франківська, Чернівецька, Хмельницька, Житомирська, Вінницька, Чернігівська та Полтавська області. Також у них визнали Народну Раду, створену в Києві.

У 5 областях відбулися спроби штурму держустанов - це Херсонська, Запорізька, Черкаська, Сумська та Дніпропетровська області. У 4 областях спостерігаються масові протести - Одеська, Миколаївська, Кіровоградська та Закарпатська області.

Спокійними регіонами залишаються АР Крим, Донецька, Харківська та Луганські області.




Станом на 21.00 26 січня ситуація така:

ЛІГА.net
ЛІГА.net



Також ви можете переглянути карти захоплення обласних адміністрацій в Україні станом на 24 та 25 січня.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ