Ми у Facebook
27.01.2014, 09:14

Міліція відкрила провадження за захоплення Міністерства юстиції

У ніч на 27 січня представники громадянського руху "Спільна справа" захопили будівлю Міністерства юстиції України. Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом захоплення групою активістів будівлі Міністерства.
Нагадаємо, що у ніч на 24 січня представники громадянського руху "Спільна справа" захопили будівлі Міністерства аграрної політики і продовольства та Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. А у ніч на 27 січня захоплено ще одну будівлю - приміщення Мін'юсту.

Вранці 27 січня стало відомо, що міліція відкрила кримінальне провадження за фактом захоплення групою активістів будівлі Міністерства юстиції.

- 26 січня, в 22.36 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у приміщення Міністерства Юстиції України по вул. Городецького, 13, в Києві намагається проникнути група невідомих осіб.
На місце прибула слідчо-оперативна група Печерського райуправління столичної міліції.

На прохання правоохоронців зайти всередину приміщення з метою огляду місця події молоді люди в масках і шоломах, озброєних дерев'яними і металевими палицями (приблизно 50 осіб), категорично відмовили.
При цьому вони заявили, що державне підприємство захоплене для обігріву та ночівлі активістів.

Мітингувальники захопили третє міністерство [+Відео]

Правоохоронці встановили, що вхідні двері зламані, пошкоджена металева секція вікон на першому поверсі, вибиті шибки. Всередині приміщення чувся шум і пересування меблів на всіх чотирьох поверхах.

Крім того, невідомі особи забарикадували зсередини службовий в'їзд у двір
, - опубліковано на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ України.

До слова, на прохання лідера "УДАРу" Віталія Кличка звільнити будівлю міністерства мітингувальники не пристали.





На правах реклами