Ми у Facebook
27.01.2014, 12:16

На Волині готуються обрати нового голову обласної ради

На Волині відбувається підготовка до проведення сесії обласної ради, під час якої планують обрати нового голову.
За словами, представника Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» Володимир Бондара, оскільки губернатор Борис Клімчук та голова обласної ради Володимир Войтович написали заяви про відставку, область фактично залишилася без керівництва.

«У такому випадку єдиним легітимним органом влади на Волині є проголошена минулого тижня Народна Рада», - заявив Бондар.

Волинь: голова облради у відставці, а в Луцьку під стінами військової частини ВВ будуються барикади

Він також повідомив, що для роботи працівників ОДА немає жодних перешкод, тож ні про яке захоплення адмінбудівлі не може бути й мови. Бондар нагадав, що ще під час так званого штурму обладміністрації народом міліція відмовилася застосовувати силу проти людей.

«Для підтримання порядку в регіоні були створені загони народної самооборони. Окрім цього триває цілодобове чергування біля військової частини внутрішніх військ. Ми вже протягом тижня не випускаємо їх виїхати на Київ. Збудували там барикади», - повідомив Володимир Бондар.

Сьогодні планують провести засідання сесії Рівненської облради

Нагадаємо, що ще 24 січня голова Волинської облради Володимир Войтович написав заяву, у якій попросив звільнити його від виконання своїх обов'язків.

А тим часов у Рівному тільки планується проведення позачергову сесію Рівненської обласної ради для обговорення всі питання щодо ситуації в області та країні і прийняти щодо цього свої рішення.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ