Ми у Facebook
27.01.2014, 13:12

Рівненщина: визначено переможців конкурсу "Учитель року" [+СПИСОК]

В області завершився другий тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014». До нього із 40 учасників увійшли 20. У підсумку усіх конкурсних завдань журі обрало п’ятірку лідерів – з кожної номінації по переможцю.
До другого (обласного) туру конкурсу "Учитель року" дійшли 20. Упродовж двох днів вони виборювали звання переможця та лауреата в п’яти номінаціях «Директор школи», «Світова література», «Географія», «Початкові класи», «Трудове навчання».

Основне завдання заключного етапу - найбільш яскраво продемонструвати професійну майстерність учителя. Конкурсантам журі запропонувало провести урок з учнями Сарненської ЗОШ №2.

Рівненщина: стане відомо ім'я "Учителя року-2014"

Педагоги демонстрували не лише високі теоретичні знання предметів , а й використовували новітні педагогічні технології, завдяки яким діти могли виконувати й творчі завдання.

На Рівненщині стартує конкурс «Учитель року-2014»




У підсумку усіх конкурсних завдань журі обрало п’ятірку лідерів – з кожної номінації по переможцю. У номінації «Директор школи» перемогу здобув Володимир Кушнір з Дубровицького НВК «Ліцей-школа». Кращим географом області стала Наталія Осніцька з Рівненського НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. – спеціалізована спортивна школа № 26». У номінації «Початкові класи» – Людмила Дроздач з Дубенської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №1. У номінації «Світова література» – Наталія Скорук з Майківського НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІ ст.» що у Гощанському районі. І кращим учителем із трудового навчання став Олег Кроль з Рівненської ЗОШ І – ІІІ ст. №23.

Нагадаємо, що конкурс "Учитель року" в 2014 році пройде вже 19 раз. За цей час Рівненщина шість разів ставала місцем проведення фіналу цього педагогічного змагання. Область гордиться вчителями-переможцями Всеукраїнського конкурсу "Учитель року" - це заслужені вчителі України Віктор Мисан, Олег Фідря (обидва перемогли у номінації "Історія") та Олег Желюк (номінація "фізика").

Вчителі, які здобудуть першість у кожній номінації на обласному рівні отримають грошову винагороду в розмірі двох посадових окладів. А за перемогу в останньому етапі педагог буде удостоєний почесного звання «Заслужений учитель України».





На правах реклами