Ми у Facebook
28.01.2014, 19:11

Народна рада Рівненщини в очікуванні сесії облради 31 січня

28 січня депутати Рівненської обласної ради - представники міжфракційного об’єднання „Народна Рада” розповіли на брифінгу про найближчі плани та повноваження нового органу.
Сьогоднішній брифінг відбувся через вчорашні події у сесійній залі обласної ради. Нагадаємо, що 27 січня повинна була відбутися позачергова сесія облради. Ніхто з керівників ради так і не з’явився на засідання депутатів обласної ради. Для правомочності сесії бракувало одного депутата - їх у залі зібралось 40, а потрібно було 41. А розпорядження про скликання сесії за підписом першого заступника голови облради Михайла Кривка з'явилось у сесійній залі вже тоді, коли депутатів розпустили. Датоване воно було 27 січня, тому сьогодні для проведення сесії вже не було б чинним. У підсумку депутати провели пленарне засідання міжфракційного об’єднання „Народна рада” та прийняли ряд рішень, які будуть запропоновані на розгляд депутатів облради на другому пленарному засіданні чергової сесії 31 січня.


Позачергова сесія Рівненської обласної ради [ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ]


- Почну з того, що сьогодні вранці на сайті Рівненської обласної ради з’явилася заява Юрія Кічатого, яка, на мою думку, є верхом цинізму, тому що людина, яка є головою облради і представляє інтереси простих людей, повинна знаходитися на своєму робочому місці, а не оприлюднювати на сайті звернення до громади, - розповідає депутат обласної ради, голова Народної Ради Михайло Кириллов. – 31 січня на другому пленарному засіданні буде розглядатися бюджет, який дуже важливий для області. Депутати та всі присутні тут за те, щоб бюджет був прийнятий! Депутати його ще не бачили на власні очі, але обіцяю, що ми будемо працювати і в день і вночі, і ми бюджет приймемо.

Рівне: в облраді заблокували двері, депутатів погрожують не випустити

Музичко і "Правий сектор" на сесії Рівненської облради [+Відео]

Депутат Рівненської облради Олексій Бучинський додав, що на вчорашній сесії облради були присутні 40 депутатів, 39 з них увійшли до об’єднання „Народна рада”. Підписи, які вони поставили за входження до об’єднання, означають лише одне – всі його члени зобов’язуються перед громадою, Майданом виконувати усі рішення, які вимагає той же Майдан.

Голова Рівненської облради просить депутатів зібратися задля бюджету


Позачергова сесія Рівненської облради: спроба №2 [ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ]


- 31 січня ми будемо вимагати, щоб усі депутати, які десь пропадали, прийшли сюди, подивилися в очі тисячам людей, які, я впевнений прийдуть до РОДА, і сказали їм, чи вони з режимом, чи вони з народом, бо вже не прийти не вийде, адже є розпорядження голови облради, є бюджет, який вони змушені прийняти. Вони прийдуть, а ми запитаємо! – обіцяє Олексій Бучинський.





На правах реклами