Ми у Facebook
29.01.2014, 13:04

Конкурс краси "Міс Рівненщина-2014" стартує!

"Міс Рівненщина-2013", модель агентства "Панна" Софія Драганчук

На Рівненщині стартує VI обласний конкурс краси "Міс Рівненщина-2014", який проводить агентство моделей "Панна" під егідою Національного комітету "Міс Україна". Дізнайтесь, коли відбудеться кастинг!
Нагадаємо, переможниця обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина" щороку офіційно представляє Рівненську область на Національному конкурсі краси "Міс Україна".

Фінал цьогорічного конкурсу "Міс Рівненщина" запланований на 14 березня. А поки що відбувається відбір учасниць. Два кастинги вже відбулось, а найбільший, фінальний - запланований на четвер, 30 січня. Саме цього вечора має остаточно визначитись склад учасниць "Міс Рівненщини-2014".

Кастинг відбудеться у четвер, 30 січня, у нічному клубі "ZOV" (м.Рівне, вул.Відінська, 9 (ГРК "Орлан"). Початок - о 16.30.

Якщо ви бажаєте спробувати свої сили на обласному конкурсі краси "Міс Рівненщина-2014" - у вас є така можливість! Прийдіть на кастинг, візьміть участь, повірте у себе - і можливо, саме вам уже зовсім скоро під захоплені оплески сотень глядачів і яскраві спалахи фото- і відеокамер передасть корону "Міс Рівненщини" переможниця минулорічного конкурсу Софія Драганчук!



Обрано "Міс Рівненщина-2013" [+Фото]

"ОГО" традиційно виступає співорганізатором обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина", тож слідкуйте на сторінках газети "ОГО" та на порталі OGO.ua за новинами про хід підготовки до фіналу "Міс Рівненщини-2014". А вже незабаром на вас очікує знайомство із конкурсантками та інтернет-голосування, переможниця якого отримає звання "Міс ОГО"!

"Міні-міс та міні-містер Рівненщина 2013": фотогалерея





На правах реклами