Ми у Facebook
29.01.2014, 15:04

До уваги водіїв! У Рівненській області погіршення погодних умов

У зв’язку з погіршенням погодних умов ДАІ Рівненщини працює в
посиленому режимі.
Про це повідомили з прес-служби ВДАІ УМВСУ у Рівненській області.

Працівники ДАІ постійно перевіряють та контролюють стан доріг,
а також негайно реагують на повідомлення водіїв, які скаржаться про неможливість проїхати тою чи іншою ділянкою дороги.

На теперішній час, так як і в минулі роки спостерігається неналежне утримання міжнародної автомобільної дороги державного значення М-06 «Київ-Чоп» в межах Дубенського та Радивилівського районів.

До уваги водіїв! Стан проїзду дорогами України на 10.00 29 січня

Лише з 19 січня поточного року на посадових осіб філії «Дубенська ДЕД» ДП «Рівненський облавтодор», яка здійснює зимове утримання даної ділянки дороги, за порушення правил, норм та стандартів, що стосуються забезпечення дорожнього руху та невиконання приписів ДАІ, працівниками Державтоінспекції складено 5 протоколів про адміністративні правопорушення та видано п’ять приписів на усунення даних недоліків.

- В Радивилівському районі взагалі неможливо їхати. Працівники
ДАІ допомагають витягувати машини, які розвертає на дорозі. Я їхав вчора та сьогодні, жодної машини яка має працювати на дорозі та посипати, я не бачив. Неможливо їхати, просто неможливо – каже водій, який майже кожен день їздить цією дорогою.

А о 15 годині 28 січня під час обстеження стану доріг, працівники Державтоінспекції перевірили територію філії «Дубенська ДЕД», що в місті Дубно, на базі якої перебувала практично вся снігоочисна техніка. Згідно записів журналу виїзду та повернення транспортних засобів, останні заходи з снігоочищення автодороги Київ-Чоп, здійснювалися в період з 08 години ранку по 17 годину 27 січня лише двома одиницями снігоочисної техніки на ділянці дороги протяжністю 75 км. На
дорожніх ділянках де був ускладнений рух, працівники ДАІ здійснювали розпорядчо-регулювальні дії та надавали допомогу учасникам дорожнього руху.





На правах реклами