Ми у Facebook
29.01.2014, 22:27

ТОП-5 освідчень у коханні для рівнян

Наближається свято усіх закоханих 14 лютого. Цього дня усі хочуть зробити приємний сюрприз, підготувати подарунок своїм коханим людям. Ми пропонуємо Вам ТОП-5 освідчень у коханні і можливо це надихне і вас зробити щось подібне!
1. Освідчення на концерті

Ваша друга половинка буде вражена, якщо ви освідчитеся їй у коханні з великої сцени. Це сподобається не тільки вашій коханій людині, а й усім присутнім. Так, 22 вересня під час спільного концерту гуртів "Скрябін" та "Дзідзьо" відбулося освідчення у коханні.

Після виконання однієї з пісень Дзідзьо запросив на сцену глядача на ім'я Василь. Хлопець вийшов на сцену з букетом білих троянд. Разом із Дзідзьо та глядачами вони запросили на сцену обраницю Василя Діану. На очах у тисяч глядачів хлопець запропонував своїй коханій стати його дружиною.




Освідчення в коханні на концерті Дзідзьо у Рівному [+Відео]


2. Освідчення у Рівненському драмтеатрі

Ваша друга половинка любить відвідувати театр? Тоді зізнатися їй у коханні варто саме тут. Так, у День святого Валентина 2012 року, після вистави "Ненормальна", у Рівненському облмуздрамтеатрі, Віктор Кравчук запропонував коханій руку і серце.

3. Освідчення на телебаченні

Хочете, щоб ваше освідчення побачило багато людей і згодом розповідали, що бачили вас на телеекрані, тоді можна зробити це у ефірі одного з місцевих телеканалів. Для прикладу, вітання чи освідчення в коханні можна зробити у програмі "Вітаємо вас" на телеканалі "Рівне 1"!

4. Освідчення у газетах, журналах

Якщо ж ви хочете, щоб ваше освідчення могли побачити не тільки багато людей, а й зберегти його для дітей та внуків, тоді освідчення у газеті, журналі - це найкращий варіант. Уявіть, що ваша друга половинка просто гортає глянцевий журнал чи газету і тут...зізнання в коханні для вас. Нині освідчитися у коханні ви можете на сторінках газети "ОГО" та "Рівненська газета", а також у журналі "Вітаємо"!



5. Освідчення на ковзанах

Нині у Рівному є декілька ковзанок, то чому ж не зробити освідчення саме тут. У лютому 2008 року, з нагоди дня народження “Рівненської газети”, на ковзанці ТОВ “Арена розваг” рівняни встановили рекорд України «Наймасовіший та найдовший поцілунок на ковзанах». На ковзанці було зареєстровано 134 учасники, тобто 67 пар, серед яких 13 — подружніх. Наймасовіший та найдовший поцілунок на ковзанах тривав 4 хвилини 25 секунд.



Ви можете використати усі наші ідеї, проте варто пам'ятати найголовніше: де б ви не робили пропозицію своїм коханим, де б ви їм не освідчувалися у коханні, це все стає на другий план, коли у вас палає вогонь кохання у очах, а ваше серце прагне провести решту свого життя з цією людиною!

Кохайте і будьте коханими!





На правах реклами