Ми у Facebook
31.01.2014, 21:00

Готуємося зустрічати рік Синього дерев'яного Коня

Фото betgalaxy.ru

Новий рік за східним календарем настане уже 31 січня. Як зустріти володаря року - Синього дерев'яного Коня - читайте на OGO.ua.
Зустріч Нового року - це не тільки свято, а й своєрідний ритуал: ми даємо обіцянки і загадуємо бажання, будуємо плани і мріємо. Ті, хто вірить в астрологію, намагаються також заручитися заступництвом тварини, яка є символом наступаючого року за східним календарем. У 2014 році такою твариною буде Синій дерев'яний Кінь.

Тож як правильно зустрічати цей новий рік?

Насамперед, підготуйте своє житло до зустрічі нового року. Перш ніж прикрашати його, наведіть порядок - Кінь дуже любить чистоту і не пробачає недбалості. Чим менше непотрібних, застарілих речей буде у вашому будинку, тим краще. Навіть від дуже симпатичних дерев'яшок, яким ви так і не знайшли застосування, краще позбутися. На Сході вважається, що, викидаючи старі й непотрібні речі, ми тим самим проганяємо негаразди, розлучаємося з проблемами минулого. А от у перші дні нового року, навпаки, краще нічого не викидати, чи не вимітати сміття.

Хозяйка 2014 года - Синяя Деревянная Лошадь

Після цього можна переходити до прикрашання будинку. Дерев'яні декоративні елементи і зображення Коня будуть дуже доречні. З кольором не все однозначно: у прикрасах потрібно використовувати не тільки синій і зелений кольори (згідно з деякими джерелами, Кінь, який відвідає нас у 2014 році - зелений), а й корисний - цей колір в Китаї вважається щасливим.

Для подарунків рекомендується вибирати червону упаковку, а якщо ви плануєте дарувати комусь гроші, кладіть їх в червоні конверти.

Подбайте про те, щоб на святковому столі були страви із зеленню, овочами і фруктами. Не варто забувати і про солодощі. Кінь любить поїсти не лише смачно, але й красиво, тому не шкодуйте часу на прикрашання столу. Добре, якщо на столі будуть мандарини і апельсини, які вважаються символом удачі.

Какие имена станут счастливыми в 2014 Году Лошади - ПРОГНОЗ

Приділіть увагу своєму святковому вбранню, подумайте заздалегідь про те, в чому зустрічати рік Коня, щоб не довелося в останні дні року розшукувати синє плаття.

Зустрічати рік Коня потрібно гучно - музика, пісні, веселий сміх відлякають злих духів. Швидкі танці, хороводи, різноманітні змагання у спритності теж будуть доречні.





На правах реклами