Ми у Facebook
30.01.2014, 14:14

У Рівному відбудеться мобілізаційне Народне Віче

У п’ятницю, 31 січня, о 10.00 під стінами Рівненської ОДА відбудеться Народне віче.
Про це повідомляє прес-служба Рівненського Євромайдану.

"Громадськість закликає жителів міста до максимальної мобілізації, оскільки в цей час відбуватиметься засідання сесії обласної ради, яка розпочнеться о 10 годині. На ній депутати мають прийняти рішення щодо вимог, які були проголошені під час Народного віче у Рівному. А також розглянути питання про відкликання повноважень Обласної державної адміністрації та створення обласного виконавчого комітету при Обласній раді", - йдеться у повідомленні Рівненського Євромайдану.

Хто з депутатів вступив до Народної ради Рівного?

- Рівняни! Ми повинні боротися до перемоги. Від наших зусиль залежить наше майбутнє! Не все буде втрачено, якщо в Рівному нас вийдуть тисячі. Тому закликаю вас прийти, як ніколи перед цим. Не будьте байдужими, не зважайте на холод чи втому! Ми маємо пройти шлях до свободи! Ми повинні вимагати щоб усі депутати, які десь зникли, прийшли сюди, та, дивлячись нам в очі, сказали чи вони з режимом, чи вони з народом! Бо вже не прийти не вийде!" - закликає громадський активіст, один з координаторів рівненського Євромайдану Андрій Логащук.

Є розпорядження для скликання позачергової сесії Рівненської облради

Активісти Євромайдану нагадують, що 27 січня повинна була відбутися позачергова сесія облради, але ніхто з її керівників так і не з’явився на засідання. Для правомочності сесії бракувало одного депутата - було 40 з 41. Розпорядження про скликання сесії за підписом першого заступника голови облради Михайла Кривка з'явилось у сесійній залі у вечері, коли депутатів розпустили.





На правах реклами