Ми у Facebook
02.02.2014, 08:30

Гороскоп на 2 лютого: мрії, плани та проза життя

Сприятливий день для будь-яких видів творчості, навчання, спілкування, романтичних знайомств. Вдалі покупки, експерименти з іміджем.
Астрологічний прогноз: 2 лютого 2014, неділя.

4 місячна доба. Місяць у знаку Риб (перша чверть, росте).

Неділя доволі розслаблена і комфортна. Багатьом захочеться довше поспати, полежати на дивані з книжкою чи планшетом, почаювати й душевно порозмовляти з близкими у теплі та затишку.

Добре спілкуватися, згадувати старі часи, мріяти, обмірковувати й обговорювати плани на майбутнє, займатися творчістю та самоосвітою, здобувати нові знання та практичні навички.

Добре поливати й обприскувати водою кімнатні рослини. Корисні будь-які водні процедури - баня, сауна, ванна з ароматичними оліями.

Вдалі покупки, особливо одягу і оригінальних прикрас. Можна сміливо поекспериментувати й навіть кардинально змінити свій імідж. Почуття смаку не підведе!

Можливі багатообіцяючі романтичні знайомства.

Гороскоп на тиждень 27 січня – 2 лютого

Але можливі якісь несподіванки побутового чи фінансового характеру, домашня суєта, телефонні дзвінки, СМС, хтось помилився, заблукав, щось загубив, забув, не нагадав, а то й зовсім не знав... Дехто буде змушений кудись бігти чи їхати – наприклад, у магазин за хлібом чи шукати банкомат, щоб зняти гроші.

У другій половині дня та ввечері через маленькі непорозуміння, дрібні побутові справи та необхідність підговуватися на понеділок доведеться забути про деякі запланові розваги.

Не панікуйте, не втрачайте почуття гумору, не засмучуйтесь через усякі дрібні халепи.

Швидко зважуйте всі «за» і «проти», дружно виправляйте ситуацію і отримуйте задоволення від маленьких життєвих радощів!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами