Ми у Facebook
02.02.2014, 13:39

Рівне: депутат облради написав лист... депутату облради [ТЕКСТ]

Представник "Батьківщини" Ігор Брошук звернувся до колеги-регіонала Віталія Грицака та "всіх, хто здатен почути"... віршами Василя Симоненка.
"Відкрита відповідь депутата Рівненської обласної ради Ігоря  Брошука на  відкритий лист депутата  Грицака Віталія Миколайовича, а також всім, хто здатен почути", - так озаглавив автор це звернення.

До редакції OGO.ua цей текст надіслав колега Ігоря Брошука по фракції "Батьківщина" Рівненської обласної ради Сергій Штурхецький. Пропонуємо текст без скорочень:

Яка хвороба "скосила" депутатів Рівненської обласної ради? [БЛОГИ]

"ШАНОВНІ ЛЮДИ! 

Прикро, що боротьба ідей відбувається приховано. Доленосні рішення приймаються в кулуарах.  Прикро, що депутати обласної ради звертаються не з трибуни обласної ради, а з так званими «відкритими» листами через інтернет-мережу. Я не вповноважений  давати їм оцінку. Три рази їх запрошували на сесію, -  три рази вони запрошення зігнорували...

Сьогодні народ, який є джерелом влади, виявився  позбавленим цієї влади, а також він усвідомив, що у нього відбирають основні громадянські свободи. Ми живемо під наглядом апарату стеження, більшість населення  животіє в бідності. В країні панує тотальне беззаконня й корупція, хронічне безробіття, втрата надії і всеохоплюючий відчай...  

І саме тому сьогодні відбулося  народне повстання. Відмова влади області взяти на себе відповідальність за долю громади – злочин.

Шановний колего-депутате! Зрозумій, що навіть при всій витонченості поліцейського апарату влади, ніхто не може передбачити розвитку подій.

Люди не мають забезпечення, необхідного для елементарного існування. Почуй їх! Не потрібно листів! Просто прийди на сесію і виконай свій обов`язок  перед людьми і Богом, адже

Ти знаєш, що ти — людина.
Ти знаєш про це чи ні?
Усмішка твоя — єдина,
Мука твоя — єдина,
Очі твої — одні.
 
Більше тебе не буде.
Завтра на цій землі
Інші ходитимуть люди,
Інші кохатимуть люди —
Добрі, ласкаві й злі.
 
Сьогодні усе для тебе —
Озера, гаї, степи.
І жити спішити треба,
Кохати спішити треба —
Гляди ж не проспи!

В.Симоненко.

З повагою, Ігор Брошук".


Відкритий лист депутата Рівненської обласної ради Віталія Грицака

Зазначимо, що поки депутати Рівненської обласної ради вправляються в творах епістолярного жанру, бюджет області на 2014 рік - не прийнято, дві спроби провести сесію облради 27 та 31 січня виявились безрезультатними, голова облради госпіталізований з підозрою на інсульт, обидва його заступники - хворі, і чи відбудеться сесія в понеділок, 3 лютого (крайній день прийняття місцевих бюджетів згідно ст.77 Бюджетного кодексу) - досі незрозуміло.





На правах реклами