Ми у Facebook
11.02.2014, 14:14

Рівняни освідчуватимуться в коханні під музику Scorpions

У День закоханих, який відзначається у багатьох країнах світу 14 лютого, на рівнян чекає незвичайний музичний подарунок. Серця закоханих рівнян битимуться під музику легендарного гурту "Scorpions", яку у Рівному заграє офіційний триб'ют-гурт "SCORPIONS Tribute Band".
Романтичний вечір під музику відомих рок-команд світу запрошують провести рівнян фронтмент гурту "OT VINTA" Юрко Журавель, продюсерський центр "Таран" і Міський палац культури "Текстильник".

- 16 листопада минулого року ми вперше в Рівне привезли триб'ют-колектив гурту "AC/DC", - говорить художній керівник рівненського МПК "Текстильник" Руслан Алексіюк. - Під час нього рок-хіти виконував симфонічний оркестр "BREVIS", а ліцензований триб'ют-гурт заспівав пісні легендарних "AC/DC". Цей захід викликав чималий ажіотаж і мова про нього не вщухала досить довго. Тому ми вирішили, що якщо запит у публіки на такі речі є - чому б не повторити подібне знову.

Якщо тоді захід майже збігся із Днем Студента, то, за словами Руслана Алексіюка, вирішили знову пошукати під який день можна було б організувати такий концерт. Зупинилися на Дні Святого Валентина.

У Рівному гурт OT VINTA та оркестр BREVIS влаштують шоу на честь рок-легенд AC/DC



- Сотні людей саме під такі мелодії зустрічались, закохувались, освідчувались та одружувались і танцювали перший подружній танець, - каже Руслан Алексіюк. - Тому ми вирішили, що в цей день у виконанні оркестру "BREVIS" мають прозвучати рок-балади, а головною роздинкою вечора стане виступ "SCORPIONS tribute band" з Угорщини.

Цікаво, що це один з двох офіційних триб'ют-гуртів "скорпів" у світі, визнаний самими "Scorpions" як кращий європейський триб'ют. Про можливість приїзду у Рівне з гуртом домовився Юрко Журавель.



За словами організаторів, на концерті рівнян чекає декілька сюрпризів, зокрема від Юрка Журавля (через особисті причини Юрко на прес-конференцію не приїхав, - прим.авт.) та симфонічного оркестру "BREVIS".



Як розповів диригент "BREVISа" Геннадій Фіськов, у рівнян буде можливість не лише почути музику гуртів "Metallica" чи "Aerosmith" у виконанні оркестру, а й самим спробувати ... керувати оркестром!

Як саме це буде, Геннадій Фіськов не пояснив, мовляв, на те це й сюрприз.

Вартість квитків на концерт коливатиметься від 60 до 200 гривень.

Для збільшення - натисніть






















На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ