Ми у Facebook
03.02.2014, 11:19

Стильне Рівне: Діана сміливо поєднує аксесуари [+Фото]

Як перетворити вашу улюблену літню сумку на зимову? Які колготки обрати, аби і зігрітися, і виглядати модно? Поради від професіоналів у нашому проекті «СТИЛЬНЕ РІВНЕ».
Діана, 28 років, адміністратор: «Я завжди цікавилась і цікавлюсь модою. Але вважаю, що мода в житті не головне, головне – знайти свій стиль, знайти те, що тобі личить і виділяє тебе серед інших. Ніколи не намагаюсь сліпо наслідувати модні тенденції. Впевнена, що образ можна створити не лише за допомогою брендових речей. Люблю з подругами ходити по магазинам, але більшість речей мені надсилають родичі з Іспанії. Веду активний спосіб життя, дуже люблю подорожувати і займаюсь танцями».



Образ героїні проекту «СТИЛЬНЕ РІВНЕ» традиційно аналізують стилісти, практикуючі шопери Людмила ЯКИМЧУК і Тетяна ШКОДА.

Учениці Андре Тана радитимуть рівнянам, як одягнутися



Тетяна ШКОДА: «Сьогодні модниці знають, що сумку не обов'язково обирати під колір взуття чи одягу. Важливіше, щоб цей аксесуар відповідав іміджу власниці і мав яскравий акцент. Різнокольорові сумки, як у нашої героїні, з'явились у весняно-літньому сезоні 2013 року і набули досить великої популярності. Вони чудово вписуються і в з зимовий гардероб. Як варіант, можна прикрасити сумку «зимовим» аксесуаром, наприклад, хутряним брелоком».



Людмила ЯКИМЧУК: «Модні та елегантні рукавички з чорної шкіри актуальні завжди. Це можуть бути, як класичні моделі, так і авангардні, як от у Діани. Такі рукавички пасуватимуть до будь-якого образу. І якщо ви вважаєте, що на одну зиму достатньо однієї пари рукавичок, обирайте саме чорні шкіряні рукавички».



Тетяна ШКОДА: «Багато дівчат і жінок у зимовий період носять теплі колготки. На щастя, нині вони не лише зігрівають, але й допомагають створити стильний образ. Адже варіантів теплих колготок сьогодні безліч – на всі випадки життя. Зберегти класичний стиль, але водночас додати образу «родзинки» вам допоможуть модні колготки з різноманітними принтами чи візерунками. Саме такі обрала для себе Діана. Якщо й ви захочете придбати для себе щось схоже, пам’ятайте: колготки з принтом найбільш виграшно виглядають із речами класичного чорного, білого або ж сірого кольорів».



Людмила ЯКИМЧУК: «Хоча навулиці зараз зимно, ми все ж наважилися попросити нашу героїню повністю продемонструвати свій образ. Сукню чорного кольору чудово доповнює пасочок із пряжкою у вигляді металевої пластини, а романтичні прозорі вставки на сукні вдало вдало поєднуються з аксесуарами, які обрала Діана, шарфом, рукавичками, колготками. Тож Діана вкотре довела: класичний стиль виглядатиме виграшно й оригінально, якщо правильно розставити акценти»!

Інші матеріали проекту "СТИЛЬНЕ РІВНЕ"
Стильне Рівне: майбутній медик Юлія стежить за модою!
Стильне Рівне: Діана обирає глем-рок, етно і бохо!
Стильне Рівне: Вікторія - молода, свідома та оригінальна рівнянка
Стильне Рівне: Катерина полюбляє чорний, тому що це модно!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ