Ми у Facebook
03.02.2014, 08:00

Гороскоп на 3 лютого: все вдасться!

Час діяти. Сприятливий день для початку нових, важливих справ. Настрій бойовий, хоч фінансова картина не зовсім благополучна.
Астрологічний прогноз: 3 лютого 2014, понеділок.

5 місячна доба. Місяць у знаку Овна (перша чверть, росте).

Вислів «Понеділок – день важкий» сьогодні аж ніяк не стосується всіх, хто активно і завзято візьметься за роботу, навчання, будь-які серйозні справи.

Багатьом під силу навіть складні та важкі завдання. Ставте перед собою цілі і досягайте їх! Перемогу святкуватимуть наполегливі і впевнені в собі!

Самим не хочеться надриватись і ризикувати, але і вигідний момент шкода втрачати?

Можна попросити друзів та близьких людей, щоб вони допомогли й підстрахували, перекласти на спини підлеглих і молодших частину другорядних справ. Теж вийде непогано. Головне – робити це чесно і порядно, пояснити їм, як це важливо і вигідно для всіх, а не тільки для вас особисто.

Сьогодні легко знайти нових соратників та однодумців, отримати підтримку у начальства та впливових осіб. Але для цього потрібно опинитися у центрі уваги, показати себе та свій потенціал у вигідному світлі. Сьогодні піар та самореклама – рулять!

Гороскоп на тиждень 3 - 9 лютого

Увага! Будьте обережні з витратами! Фінансова картина несприятлива, можливі проблеми з грошима.

Здоров`я не підведе, а от егоїзм та впертість здатні створити напругу у сім`ї, зіпсувати стосунки з колегами.

У другій половині дня та ввечері можна призначати романтичні побачення й обіцяти своїм симпатіям та новим знайомим все, що завгодно )

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь садовода-огородника: февраль 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами