Ми у Facebook
03.02.2014, 23:05

"Міс Рівненщина-2014": додатковий кастинг!

У дівчат, які мріють стати "Міс Рівненщина", з'вився ще один шанс спробувати себе - організатори конкурсу оголосили додатковий кастинг!
Під час кастингу, що відбувся 30 січня у нічному клубі "ZOV", журі відібрало п'ятьох конкурсанток. А решту виберуть під час додаткового кастингу у вівторок, 4 лютого. Можливо, серед учасниць конкурсу будуть і дівчата, які приходили на кастинг 30 січня, але не почули того вечора твердого "так" від журі - усім їм дають ще один шанс показати себе!

ФОТО З КАСТИНГУ

- Не всі дівчата змогли доїхати на кастинг до Рівного 30 січня, адже морози того дня були надзвичайно суворими, а проїзд - ускладненим, - розповідає директор обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина" та агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька. - А наш конкурс традиційно об'єднує дівчат з усіх куточків Рівненщини - від Радивилова до Зарічного. Тому ми вирішили провести додатковий кастинг, аби дати шанс усім - і тим, хто раніше реєструвався для участі, але не зміг прибути, і тим, хто вирішить спробувати себе в останній момент!

Обрано "Міс Рівненщина-2013" [+Фото]



Отож, якщо і ви хочете спробувати власні сили на кастингу обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина-2014" - приходьте у вівторок, 4 лютого, на 16.30 в офіс агентства моделей "Панна" (м.Рівне, вул. Гагаріна, 6, міський палац культури "Текстильник"). Довідки за телефоном (0362) 24-00-45.

Конкурс краси "Міс Рівненщина-2014" стартує!

VI обласний конкурс краси "Міс Рівненщина-2014", який проводить агентство моделей "Панна" під егідою Національного комітету "Міс Україна". Переможниця обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина" щороку офіційно представляє Рівненську область на Національному конкурсі краси "Міс Україна".

"ОГО" традиційно виступає співорганізатором обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина", тож слідкуйте на сторінках газети "ОГО" та на порталі OGO.ua за новинами про хід підготовки до фіналу "Міс Рівненщини-2014". А вже незабаром на вас очікує знайомство із конкурсантками та інтернет-голосування, переможниця якого отримає звання "Міс ОГО"!





На правах реклами