Ми у Facebook
04.02.2014, 12:36

«Львівська гастроль Джимі Хендрікса» у Рівному

До Рівного приїде всесвітньо відомий письменник, Андрій Курков. Автор роману про Джимі Хендрікса та Львів, роману, де ще й до всього фігурує ще один український письменник - Юрій Винничук. Та навіть львівські хіпі.
«У житті найцікавіше — це життя», — сказав одного разу письменник, звертаючись до своїх читачів. І його новий роман «Львівська гастроль Джимі Хендрікса», де переплітаються дійсність і вигадка, де немає межі між реальністю і сюрреалізмом, яскраве тому підтвердження.



Отож, видавництво "Фоліо" за підтримки МГО "Література.РВ",запрошуємо вас на зустріч із письменником, сценаристом та журналістом Андрієм Курковим, який презентуватиме роман "Львівська гастроль Джимі Хендрікса"

Сергій Жадан презентуватиме у Рівному нову книгу

Вхід вільний, але організатори просять повідомити про вашу присутність на стіні зустрічі у соціальній мережі, адже кількість місць обмежена.

На вас чекають о 18:30 у "Книжковому супермаркеті", який знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Соборна, 47 (ТЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА, нижній поверх)

Юрій Макаров приїде у Рівне з новою книжкою

Довідка:

Андрій Курков — журналіст, письменник-сценарист (за його сценаріями знято 18 документальних і художніх фільмів), автор понад двох десятків книг. Його твори перекладені 34 мовами, в тому числі англійською, німецькою, французькою, голландською, іспанською, японською, турецькою та ін.

Курков — один із двох письменників пострадянського простору, чиї книжки потрапили в топ-десятку європейських бестселерів. Недарма він визнаний в Європі сучасним російськомовним письменником № 1.





На правах реклами