Ми у Facebook
04.02.2014, 21:07

Виставка учнівських коміксів у Рівному [+Фото]

Рівне стало другим містом, яке побачило виставку дитячих коміксів, про сталий розвиток. Експозиція повернулась зі Швеції. Її авторами є українські учні.

Серед тем, які обрали школярі – екологія, проблема раціонального використання ресурсів планети, відповідальний стиль життя.

На виставці представлено понад 25 найкращих учнівських робіт з усієї України, які взяли участь в українсько - шведському проекті під назвою «Сприяння відповідальному способу життя через малювання коміксів». Першими дитячі роботи побачили мешканці Швеції, де вони презентувались у грудні в публічній бібліотеці Стокгольму. Через сюжетні лінії коміксів школярі намагались показати, що вихід із будь - якої проблемної ситуації завжди є.



«Львівська гастроль Джимі Хендрікса» у Рівному

Рівняни роботи учнів зможуть побачити в НВК№2 «Школа- ліцей». Там експозиція пробуде до сьомого лютого. Далі попрямує у Тернопіль та Білу Церкву.



Сергій Жадан презентуватиме у Рівному нову книгу

За словами начальника обласного управління освіти та науки Григорія Таргонського, така виставка є частиною розвитку освіти для сталого розвитку регіону. У цьому навчальному році в 26 школах області стартував навчальний курс за вибором «Уроки для сталого розвитку», який спрямований навчити школярів раціонально використовувати ресурси Землі.





На правах реклами