Ми у Facebook
04.02.2014, 21:17

У Рівному правоохоронці "прикрили" наркопритон

Працівники Рівненського міського відділу викрили раніше судимого 40-річного Ігоря, мешканця обласного центру, який надавав власне помешкання для виготовлення та вживання наркотиків.
Оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Рівненського міськвідділу міліції отримали інформацію про діяльність «наркопритону» в одній із квартир на вулиці Драганчука, що в Рівному. Аби перевірити, завітали до оселі зловмисника.


Рівненська область: 21-річна жінка опинилася під колесами автомоблія


Як з’ясувалося чоловік систематично разом зі своїми товаришами 35-річним Віталієм та 34-річним Геннадієм виготовляли сильнодіючий і високотоксичний наркотик — дезоморфін. Тут же його і вживали.

— Своєї вини зловмисник не заперечує та зізнається, що і сам досить довгий час вживає психотропні речовини, а також надає приміщення для їх виготовлення та вживання іншим особам, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Руслан Мельник. — З квартири було вилучено різне приладдя для виготовлення наркотиків, шприци та наркотичну суміш.

ДТП на Сумщині: загинуло щонайменше 12 людей

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Усе вилучене направлено на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Триває досудове розслідування.

За матеріалами Рівненський МВ УМВС України в Рівненській області





На правах реклами