Ми у Facebook
04.02.2014, 21:34

Обмеження руху на дорогах України: інформація для водіїв

Обмеження руху на 7 дорогах державного значення у Волинській, Донецькій, Запорізькій, Івано-Франківській та Миколаївській областях будуть зняті протягом доби, а проїзд до 115 віддалених населених пунктів Донеччини, Волині, Івано-Франківщини та Львівщини забезпечено до кінця завтрашнього дня.
Таку заяву зробив голова Державного агентства автомобільних доріг України Євген Прусенко на прес-конференції 4 лютого, повідомляє Урядовий портал.

За його словами, від самого початку ускладнення погодних умов на автомобільних дорогах загального користування щодня цілодобово працювали майже 3,5 тисячі дорожників та понад 2,5 тисячі дорожніх механізмів.

Рівненщина: автобус із 30 пасажирами потрапив у сніговий полон

«Належна організація робіт дала змогу не допустити закриття руху автомобільними дорогами Одещини, Херсонщини та західних областей України, а обмеження проїзду основними дорогами державного значення на Кіровоградщині – зняти протягом доби», – зазначив Євген Прусенко, додавши, що в деяких регіонах роботи з розчищення доріг були малоефективні, адже сильні вітри – до 35 м/с, на вже розчищених ділянках за 20-30 хвилин утворювали нові та більш потужні перемети, висота яких сягала 2-3 м. Внаслідок цього у пік стихії для недопущення загрози життю та здоров’ю користувачів доріг дорожникам довелося обмежити рух на 32 дорогах загального користування, з яких закритими залишаються лише 7, а з 829 населених пунктів, де перемети унеможливили проїзд, без під’їзду сьогодні зосталося 115.

Загрузли на дорозі у Рівному: куди телефонувати?

«Сприятлива погода нарешті надала нам змогу працювати ефективніше, а отже решту закритих доріг буде розчищено вже до кінця дня, а до віддалених населених пунктів Донецької, Волинської та Івано-Франківської області проїзд буде забезпечено вже завтра», – запевнив керівник Держагентства автомобільних доріг.

Рівняни через ожеледицю травмуються на зупинках [+ПОРАДИ]

Станом на 12 годину 4 лютого, за інформацією Департаменту ДАІ МВС України, діяли такі обмеження на рух автомобільними дорогами України через складні погодні умови:

Волинська область
обмежено рух транспортних засобів на автодорозі:
Т-03-05 Нововолинськ - Іваничі - Павлівка – Локачі, 24 – 42 км (на ділянці від смт. Павлівка Іваничівського району до смт. Локачі Локачинського району).
Утруднений рух:
на місцевих дорогах по територіях Володимир-Волинського, Горохівського, Іваничівського, Локачинського, Рожищенського та Турійського районів області.

Донецька область
заборонено або частково обмежено рух транспортних засобів на автодорогах:
- Т-05-23 «від /Н-20/ – Кременівка – Ялта, 0 – 62 км (Володарський та Першотравневий райони від примикання до автодороги Н-20
до смт. Ялта);
- Т-05-08 «Донецька – Новоазовськ – Седове», 13 – 127 км (Старобешівський, Тельманівський та Новоазовський райони від межі м. Донецька до смт. Сєдове).
- Т-08-03 «Запоріжжя – Маріуполь», 177 – 207 км (Володарський та Першотравневий райони від межі Запорізької області
до смт. Володарське)

Запорізька область
Закритий рух на автомобільних дорогах:
- Т 08-15, Оріхів-Пологи-Кінські Роздори-Андріївка-Нововасилівка-Бердянськ, 45-130 км (Пологівський, Куйбишевський та Бердянський райони);
- Т 08-19, Куйбишеве-Камиш Зоря-до М-14, 10-51 км (Куйбишевський та Бердянський райони).

Івано-Франківська область
закрито рух транспортних засобів на автодорогах:
- Р-20 Снятин – Тязів, 0 – 79 км (від м. Снятин, м. Городенка, с. Незвисько, с. Озеряни, с. Клубівці);
- Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський – 141 - 172 (с. Сороки, с. Вербівці, с. Чернятин, м. Городенка, с. Котиківка) до межі Тернопільської області.

Миколаївська область
Закрито руху на автодорозі:
- Т-1510 Р-06-Арбузинка-Єланець-Нова Одеса , 72-113км, по території Єланецького та Новодеського районів;

Хмельницька область
Закрито руху на автодорозі:
Т-23-12 Гусятин – Городок, 8 – 15 км;

Чернівецька область
Обмежено рух транспортних засобів на автомобільній дорозі:
Т-2602 Чернівці–Заставна–/М-19/", 6–14 км на ділянці м.Чернівці–с.Васловівці Заставнівського р-ну. Відсутній проїзд до населених пунктів с.Шубранець, с.Задубрівка та с.Васловівці Заставнівського р-ну.





На правах реклами