Ми у Facebook
06.02.2014, 09:43

Здолбунівська районна державна адміністрація отримала нового заступника

Зміна керівництва на Рівненщині, якої вимагає громада, розпочалася з обласного центру. Так головою Рівненської обласної ради став представник Народної ради. У Здолбунові ж процес "народовладдя" привів до...нового заступника голови районної державної адміністрації.
Нагадаємо, що по всій Рівненщині прокотилася хвиля мітингів за створення у районах краю Народних рад. Тоді люди вимагали, щоб "регіонали" складали свої партійні квитки, а заступники та голови районних рад, адміністрацій, які не підтримують Народну раду, писали заяви на звільнення.

Два ресторани у Рівному працюватимуть довше

У Здолбунові ж 23 січня двоє заступників голови районної адміністрації - Олександр Федорук та Михайло Корилкевич написали заяви про звільнення. Голова ж державної адміністрації Віталій Шуль тривалий час "прикривався" лікарняним.

Рівне: обрано нового голову Рівненської обласної ради

- Ситуація, що склалася призвела до того, що 3 лютого на засіданнях комісій районної ради з’явився новий заступник голови. Ним став Владислав Щавінський, який давно працює на різних посадах у адміністрації, - повідомляє zdolbuniv.com. - Владислав Щавінський став депутатом за списками «Сильної України».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ