Ми у Facebook
13.02.2015, 13:34

Що рівнянкам подарувати коханому на День Валентина: традиційні та оригінальні ідеї [+ПОРАДИ]

Чоловіки люблять практичні і корисні подарунки. Якісь витончені вишукані речі, призначені для того, щоб ними милувалися - не для наших сильних половин. Утім, якщо він оцінить - предмети мистецтва (статуетку, картину...) можуть стати відмінним подарунком.
Жіночий Клуб разом з Вами, любі рівнянки, дотримується з цього приводу і традиційних, і оригінальних рішень.

Основній масі чоловіків більшу радість приносять: хороші парфуми, оригінальний крем для гоління, дорогий затиск для краватки, годинник, шарф, нижня білизна (але не кальсони!), хороший шкіряний ремінь, рукавички, стильні сонячні окуляри; якщо він палить - красиву попільничку і хорошу запальничку, а також блок улюблених сигарет, які він би кожен день курив, якби не економив, мундштук; вино або коньяк, стильна барсетка, портфель, набір гарного канцелярського приладдя, оригінальний диск з його найулюбленішою музикою, набір інструментів, пивний кухоль, предмети побуту (світильник, свічник зі свічкою, оригінальна стійка під диски, касети, портмоне з монеткою, рамка для фотографії...)

Креативний подарунок для Єдиного

Важливо !

Квіти молодим чоловікам, як правило, не дарують. Також не купуйте чоловікам краватки - догодити вкрай важко. Крім того, майте на увазі, що нижня білизна провокує чоловіків. Домашні черевики на ногах неодружених чоловіків можуть виявитися чобітьми-скороходами, а сорочка - шапкою-невидимкою. Неодружені чоловіки - найшвидші створіння у світі! Як тільки вони відчувають, що їх хочуть приручити, а капці і сорочка - перший крок до цього, вони тут же зникають. Так що, будьте обережні!



Але якщо хочете відійти від традиційних порад, то подаруйте Йому цікавий презент, що вб'є його наповал і доведе Вашу любов.

Пазлы с вашим спільним фото



Парні романтичні подушки



Чашки-пара для спільного чаювання



Сніданок у ліжко




Ключ від вашого серця



Кохайте і будьте коханими!

Чак-чак до Дня Валентина

Посмішка дня

На День Святого Валентина жінка або отримає подарунок від чоловіка, або буде пиляти його за те, що не отримала подарунка. Але і в тому, і в іншому випадку вона отримає задоволення!


Фото з сайтів: tchkcdn.com, kedem.ru, funnygifts.ru, asromantik.ru,
luxpodarok.com.ua, happy-giraffe.ru, bezgrusti.ru





На правах реклами