Ми у Facebook
07.02.2014, 15:30

У Рівному нагородили переможців конкурсу "Здобутки та проблеми сучасного державотворення"

7 лютого у Рівненському державному гуманітарному університеті відбулося нагородження переможців конкурсу наукових робіт "Здобутки та проблеми сучасного державотворення". Участь в якому взяли школярі з усієї Рівненщини.
Конкурс учнівських наукових робіт відбувся завдяки зусиллям професорсько-викладацького складу Рівненського державного гуманітарного університету та підтримці депутата Рівненської обласної ради, а нині вже і голови Рівненської обласної ради Михайла Кириллова.

Більше фото


- Усі молоді люди, що тут присутні, є великими молодцями, бо вони мають в майбутньому творити майбутнє України. їх бачення, думки та мрії повинні трансформуватися. Адже саме молодь маєте робити Україну іншою, - наголосив голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов.- Державотворення, яке повинно бути в майбутньому, залежить від кожного з нас.



Наймолодший мотогонщик України – з Рівненщини


Перед безпосереднім нагородженням доповіді виголосили викладачі Рівненського державного гуманітарного університету та магістранти ВУЗу. У своїх доповідях вони наголошували на тому, що Україна в своїй історії отримала шанс, щоб сформувати свою суверенну державу. І завдання нашої держави на сучасному етапі - формування демократичних основ та переформатування ладу, що панує нині в серцях та головах людей.

Більше фото


- Така конференція є надзвичайно важливою, бо незалежна українська держава ще досить молода і проблема державотворення у цей час стоїть дуже гостро, - зауважив ректор РДГУ Руслан Постоловський.



У Рівному відбувся кастинг шоу "Танцюють всі"

Члени журі відзначили, що наукові роботи були цікавими, проте переможцями стали саме ті, які змогли сформувати власне ставлення до проблеми. А конкурсанти майже одноголосно зауважували, що "крім нас самих нашу державу ніхто не збудує".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ