Ми у Facebook
08.02.2014, 00:33

Сочі-2014: дружину нардепа від "Свободи" назвали росіянкою [+Фото]

П'ятеро спортсменів української збірної на зимовій Олімпіаді в Сочі з невідомих причин "стали" мешканцями Росії.
Олена Підгрушна (у прізвищі якої припустилися помилки, замінивши літеру "г" на "х" - або, можливо, росіяни так прагнули передати українську вимову літери "г"), Артем Прима, Андрій Деризимля, Віта і Валя Семеренки на сайті Олімпіади вказані як мешканці Росії, хоч поряд із цим у профайлах спортсменів вказані українські міста проживання, повідомляє iPress.ua.

Пікантності ситуації додає те, що Олена Підгрушна - дружина народного депутата України від ВО "Свобода" Олексія Кайди. Широкого розголосу в інтернеті набула перемога 7 грудня минулого року жіночої збірної України з біатлону на етапі кубка світу в австрійському Хохфільцені, коли команда, капітаном якої була саме Олена Підгрушна, присвятила свою перемогу Євромайдану.

Українські спортсменки присвятили перемогу Євромайдану [+Відео]











До слова, у складі збірної України на зимовій Олімпіаді-2014, яка відкрилась 7 лютого в Сочі, є й двоє рівнянок: Ольга Полюк та Анастасія Новосад. Вони братимуть участь у змаганнях з фристайлу 14 лютого. Рівнянок на сайті Олімпіади до Росії не "приписали". У Анастасії Новосад містом проживання вказано "Ukraine, Ровно", а в Ольги Полюк у цьому рядку стоїть прочерк.

Сочі-2014: коли вболівати за рівнянок?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ