Ми у Facebook
08.02.2014, 13:22

Рівненський нардеп про Олімпіаду в Сочі: "Пир під час чуми"

"Я сотні раз був у Росії, в тому числі проїжджав райцентри та села", - зізнається у Facebook народний депутат України від Рівненщини Юрій Вознюк. Які думки викликало у опозиційного політика відкриття зимової Олімпіади?
"Незважаючи на моє захоплення спортом, нажаль, не вдалося переглянути дане дійство (відкриття Олімпіади - прим. авт.), - зізнався Юрій Вознюк у Facebook. - Кажуть, було неперевершено. Росія показала, що це одна з найбагатших країн світу. Так і вправду: нафта, газ, золото, алмази, моря, океани, без крайні ліси, найбільші озера, сила силенна могутніх рік, межує з багатьма країнами світу... І СОЧІ-2014 - цьому підтвердження. Я сотні раз був у Росії, в тому числі проїжджав райцентри та села. Хороші та привітні люди там живуть, у нас з ними дуже багато спільного та рідного. Але є ще одна спільність - БІДНІ? зараза. Причому відіхавши від Москви 50 км - убогість зашкалює. А тут Сочі... "Пир во время чумы"... 38 млрд євро. Саме стільки витрачено на цю Олімпіаду. Приблизно, річний бюджет України. Нагадаю, населення Росії всього-на-всього втричі більше за Україну... Донедавна у нас була з росіянами ще одна спільна риса - СТРАХ. І я був би надзвичайно щасливим, щоб наші сусіди, наслідували нас та подолали це ганебне почуття".

ВІДЕО: Запалювання Олімпійського Вогню у Сочі 2014

Сочі-2014: дружину нардепа від "Свободи" назвали росіянкою

Нагадаємо, у складі збірної України на зимовій Олімпіаді-2014, яка відкрилась 7 лютого в Сочі, - двоє рівнянок: Ольга Полюк та Анастасія Новосад. Вони є учасницями української команди з фристайлу.

Сочі-2014: коли вболівати за рівнянок?





На правах реклами