Ми у Facebook
09.02.2014, 17:13

Оберіть першу красуню Острозької академії! [ОПИТУВАННЯ]

Інтернет-голосування триватиме до 19 лютого. Не відкладайте свій вибір на останній день, проголосуйте ВЖЕ!
У рамках конкурсу краси і таланту "Гальшка року", який щороку відбувається у Національному університеті "Острозька академія", ми проводимо інтернет-голосування серед шістьох конкурсанток.

ВІДЕО ПРО КОНКУРС "ГАЛЬШКА РОКУ"

Переможниця отримає диплом, приз і титул "Гальшка ОГО".

ФОТО УЧАСНИЦЬ

Конкурс мав відбутись 30 січня, але, з ініціативи студентів, яку підтримав ректорат, його перенесли на пізніший час з огляду на гостре політичне протистояння у державі, яке торкнулось і випускників Острозької академії. Нині вже визначено нову дату конкурсу - четвер, 20 лютого. Отож, інтернет-голосування триватиме до 19 лютого.

ВСІ УЧАСНИЦІ КОНКУРСУ: ФОТО

Станом на 17 годину 9 лютого 2014 року в інтернет-голосуванні лідирує студентка Інституту права імені Іоникія Малиновського Ольга Єрикалова - в неї 2813 голосів. На другому місці - Олеся Левицька, яка представляє економічний факультет, у неї - 2127 голосів. На третьому місці з 926 голосами студентка факультету міжнародних відносин Оксана Різанович.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ ПРО УЧАСНИЦЬ

Втім, розстановка сил серед учасниць інтернет-голосування ще цілком може змінитись, адже воно триває! Візьміть у ньому участь, оберіть "Гальшку "ОГО"!

ГОЛОСУВАТИ ЗА "ГАЛЬШКУ ОГО"





На правах реклами