Ми у Facebook
09.02.2014, 17:48

Шумахера виводять із коми

Більше тижня минуло відтоді, як лікарі клініки у французькому місті Гренобль почали виводити з коми славетного автогонщика Міхаеля Шумахера.
Як повідомляє champion.com.ua із посиланням на Bild, процес триватиме довго, і шанувальникам спортсмена потрібно запастися терпінням. Скільки займе фаза пробудження, ніхто з лікарів не говорить, оскільки й самі не знають.

Є три варіанти перебігу хвороби. Шумахер може прокинутися протягом декількох днів, протягом декількох тижнів або через кілька місяців, повідомляють vesti.ua. Як зазначає видання, Міхаель Шумахер, якого почали виводити з коми, позитивно відреагував на процес пробудження.

Футболіст донецького "Шахтаря" загинув у ДТП

Нагадаємо, що всесвітньовідомий німецький автогонщик, семиразовий чемпіон Формули-1 Міхаель Шумахер отримав травму, вдарившись головою об камінь під час катання на лижах у французьких Альпах 29 грудня минулого року.

Стан Міхаеля Шумахера: останні новини

Довідка з Вікіпедії
Міхаель Шумахер (нім. Michael Schumacher) (3 січня 1969, Гюрт-Гермюльгайм, Німеччина). Медійне прізвисько — Шумі (нім. Schumi)
Семикратний чемпіон світу, володар численних рекордів «Формули-1», один з найуспішніших пілотів. Отримав травму, катаючись на лижах із сином у французьких Альпах 29 грудня 2013 року. Як свідчить відео, зняте випадковим свідком на мобільний телефон, швидкість під час падіння була невеликою, близько 20 км/год. А при падінні Шумахер перевернувся в повітрі і вдарився об каміння головою. Від удару захисний шолом розколовся навпіл, Шумахер отримав важкі травми голови. Він був підібраний двома рятувальниками та на гелікоптері терміново доставлений у шпиталь в Мутьє, а згодом в Університетський госпіталь у Греноблі, який спеціалізується на травмах голови.


Фото з сайту provse.te.ua





На правах реклами