Ми у Facebook
09.02.2014, 18:41

"ТОП-20: найуспішніші жінки Рівненщини": рейтинг-2014 стартував!

Двадцять найуспішніших жінок Рівненської області визначить до Міжнародного жіночого дня 8 Березня Видавничий дім «ОГО» в рамках П'ятого обласного рейтингу “ТОП-20: найуспішніші жінки Рівненщини”. Станьте експертом нашого рейтингу — долучіться до обрання найуспішніших жінок області!
Рейтингова анкета буде сформована з допомогою інтернет-користувачів. До 17 лютого ми приймаємо пропозиції: кого з відомих та успішних жінок Рівненщини варто, на думку відвідувачів порталу OGO.ua, включити до числа претендентів на входження до “ТОП-двадцятки”. На основі пропозицій інтернет-користувачів та вибору редакції буде сформована анкета рейтингу. До неї увійдуть прізвища близько сотні жінок Рівненщини, які є успішними у різних сферах.

Найуспішніші жінки Рівненщини-2013

Анкети заповнять експерти проекту — ними вже традиційно будуть лише чоловіки, також відомі у різних галузях рівняни. Хто з претенденток набере найбільше голосів експертів — ті й потраплять до “ТОП-20”.

Найуспішніші жінки Рівненщини-2012

А для всіх читачів та інтернет-користувачів ми, як і торік, організуємо інтернет-голосування. Його переможниця отримає відзнаку у спеціальній номінації.

Найвпливовіші жінки Рівненщини-2011

Матеріали про всіх переможниць П'ятого обласного рейтингу "ТОП-20: найуспішніші жінки Рівненщини" вийдуть у спеціальному випуску газети «ОГО» за четвер, 6 березня, а також будуть опубліковані на порталі Ogo.ua. Розповімо про успішних жінок і на сторінках рівненського глянцевого журналу "Вітаємо!". А з переможницею рейтингу підготуємо окреме інтерв'ю!

Найвпливовіші жінки Рівненщини-2009

Хто з відомих рівнянок гідний того, аби увійти до рейтингової анкети? Висловлюйте свою думку в коментарях!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ