Ми у Facebook
09.02.2014, 23:46

Зробіть подарунок коханій - затанцюйте стриптиз! [+Відео]

lvov.lv.slando.ua

Ви багато думаєте про те, чим вразити свою другу половинку? Звісно, гарний подарунок - це важливо, проте варто подбати і про продовження гарного вечора. Затанцюйте стриптиз для вашої коханої!
Підготовка до стриптизу

По-перше, подумайте про те, під яку музику ви будете танцювати і переконайтеся, що у вас буде технічна можливість її увімкнути.

По-друге, білизна у якій ви будете танцювати. Адже кожній жінці буде приємно побачити не сімейні труси, а гарну та вишукану білизну.

По-третє, перегляньте відео, щоб краще навчитися та удосконалити техніку виконання вашого майбутнього еротичного танцю.

Романтична рукавичка – вдалий подарунок до Дня Закоханих!

Музика для еротичного танцю
1. YOU CAN LEAVE YOUR HAT ON (Joe Cocker)
2. SEX BOMB (Tom Jones)
3. YOU SEXY THINGS (Нot Chocolate)
4. FEVER (Еlvis Presley)
5. CREAM (Prince)
6. I'M TOO SEXY (Right Said Fred)
7. HOT STUFF (Donna Summer)
8. IN THE CLOSET (Michael Jackson)
9. RELAX, DON'T DO IT (Frankie Goes To Hollywood)
10. SEXY BACK (Justin Timberlake)

Від слів та танців - переходимо до дій

Ну ось, і настав довгоочікуваний День усіх закоханих, коли кожен хоче зробити приємний подарунок своїй другій половинці. Спочатку ви подарували їй приємний подарунок, повечеряли при свічках, а потім увімкнули романтичну музику.

Вона навіть і не чекала того, який ви сюрприз для неї приготували... А ви повільно починаєте розстібати сорочку, рухаєте своїм тілом... Оптимальною позицією для початку стриптизу вважається положення спиною до обраниці, тим самим ви даєте їй можливість споглядати гру ваших сідниць.




Що рівнянкам подарувати коханому на День Валентина: традиційні та оригінальні ідеї


Потім варто переходити до гри стегнами. Важливо з розумом використовувати свої сідниці, оскільки, на думку багатьох дівчат це найсексуальніша частина чоловіків. Важливо вельми гармонійно виконувати всі рухи стегнами, не позбавляйте кохану під час стриптизу можливості споглядати їх у різних ракурсах.

Коли ви будете бачити, що в очах вашої обраниці вже загорілися вогники, пора переходити до рухів, які будуть в близькості до неї. Це дозволить вам закінчити стриптиз для коханої раніше, ніж ви очікуєте.

Але найголовніше - це те, що навіть ваші найбанальніші і може трохи незграбні рухи оцінить та, яку ви кохаєте і яка кохає вас. Тому будьте поряд, кохайте і не вагайтеся - станцюйте стриптиз для тої, яка це оцінить!






На правах реклами