Ми у Facebook
10.02.2014, 14:16

Топ-5 романтичних фільмів для перегляду з коханим

Романтичний настрій на День Валентина можуть створити не тільки романтичнаа вечеря та подарунки від коханої людини. Ці фільми стануть хорошим доповненням до свята. Але Жіночий Клуб рекомендує вже починати їх перегляд - щодня по одній романтичній «пілюльці» напередодні Свята усіх закоханих.
Літо. Однокласники. Любов.
Режисер: Ліза Азуелос.

Лола або Лол, як її кличуть товариші, мешкає в передмісті Чикаго, як і всі, прогулює заняття, чатиться з подругами, організовує гулянки і мріє про справжнє кохання. Подорож до Парижа – ймовірний шанс для Лоли та її однокласників відірватися по повній. Нестримний шопінг, безконтрольні нічні вилазки і перше романтичне побачення - все це, як виявилося, під загрозою, тому що мама Лоли, м'яко кажучи, не втішена результатами її іспитів.

Щоденник пам'яті
Режисер: Нік Кассаветіс.

Зворушлива історія кохання. Кожен день у будинку для людей похилого віку літній чоловік читає літній дамі розповідь про відносини хлопця і дівчини з різних соціальних шарів. Ви, звичайно, станете розуміти, що він розповідає про себе і про неї. Наскільки можна сильно любити - про це фільм «Щоденник пам'яті».

Щасливчик
Режисер: Скотт Хікс

Чи годиться покохати ту, яку жодного разу не зустрічав? Логан вирішує відшукати дівчину з фото. Чи зуміє він знайти її? І чи потрібен він тій, чия гарна посмішка рятувала його від смерті? І чи призначено йому подарувати їй щастя?

Кохання без пересадок
Режисер: Олександр Кастаньєтті

Успішний адвокат Антуан ніколи не знав браку в жіночій увазі. Вирушаючи у справах з Нью-Йорка в Париж, у літаку він опиняється в сусідньому кріслі з колишньою подругою Джулі. Приречені провести разом сім довгих годин, колишні коханці встигають згадати колишні образи та неприємності, і зрозуміти, що їх розрив був помилкою. Але чи встигнуть вони цю помилку виправити?

Весняні надії
Режисер: Девід Френкел.
Кей і Арнольд Соумс у шлюбі вже 31 рік. Вони обидва відчувають, ніби їх відносини вже ніяк не ті, що до цього. Вирішивши відвідати сімейного психолога Берні ФЕЛД, пара зустрічається з оригінальним підходом лікаря до пошуку виходу ...





На правах реклами