Ми у Facebook
10.02.2015, 17:36

Олександр Матвійчук став володарем шахового Суперкубка області 2015

Кандидат в майстри спорту і чемпіон області з шахів Олександр Матвійчук став володарем Суперкубку Рівненщини, перемігши за результатами 9 партій кандидата в майстри спорту та володаря шахового Кубку області Романа Боришкевича.
Для визначення переможця в суперкубковій дуелі довелося провести крім шести запланованих ще три додаткові партії. В підсумку, Олександр Матвійчук здобув загальну перемогу із рахунком 5:4.

Крім того 7 та 8 лютого Рівному відбувся півфінал чемпіонату області з шахів сезону 2015 року, в якому взяло учать понад шість десятків шахістів з Володимирецького, Березнівського, Дубенського, Гощанського, Здолбунівського, Дубровицького, Костопільського, Радивилівського, Острозького, Рівненського, Сарненського районів, а також Кузнецовська та Рівного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Президент Рівненської обласної федерації шахів Володимир Ковальчук — про секрети успіху шахів на Рівненщин
Рівне: відбувся щорічний дитячий турнір з шахів «Святий Миколай у кожну хату»

Турнір проходив за швейцарською системою в 9 турів. Із результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем змагання став Кошмак Юрій зі Здолбунова. Окрім переможця в шістку найкращих увійшли Пасько Микола (Дубно), Кирилюк Анатолій (Здолбунів), Данилюк Василь (Рівне), Попов Анатолій (Дубно) та Андрєєв Дмитро (Володимирець). Всі шестеро переможців отримали право зіграти у майбутньому фіналі чемпіонату Рівненської області.

Нагадаємо, що в кінці січня Олександр Матвійчук також зумів здобути підсумкову перемогу на клубному чемпіонаті Рівненської області зі швидких шахів 2015 року у складі команди «Матадор». Тоді, крім Матвійчука, в складі команди виступали ще шахісти Тарас Тимощук та Андрій Демянюк.





На правах реклами