Ми у Facebook
11.02.2014, 17:03

Міська влада Рівного виграла всі суди щодо знесення кіосків

Про це повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко. Нагадаємо, з середини 2013 року міська влада Рівного почала активну боротьбу з незаконним встановленням кіосків в обласному центрі.
У жовтні 2013 року місцева влада взялася за виконання обіцянки демонтувати незаконно встановлені тимчасові споруди. Розпочали з кіоску на вулиці Мірющенка. Тоді демонтаж вийшов зі скандалом - жінка-підприємець намагалася переконати чиновників не забирати кіоск, а якщо забрати, то тільки разом з нею.

Міський голова Рівного Володимир Хомко неодноразово бідкався на те, що міська влада змушена судитися з власником кіоску неподалік парку “Лебединка”. Але нарешті справа закінчилася на користь влади міста.

Кіоски у Рівному знесуть за правилами


- Це нонсенс: немає механізму дати дозвіл на встановлення тимчасової споруди. Стоять 120 кіосків, вже двічі даю списки для знесення...З одного боку ми не можемо дати дозвіл, а з іншого - знести їх теж не можемо. Це, погодьтеся, виходить якийсь абсурд у нашій державі, - наголосив міський голова Рівного Володимир Хомко.






На правах реклами