Ми у Facebook
11.02.2014, 18:03

ТОП незвичайних оголошень: у Рівному та Україні

Пропонуємо підбірку ТОП незвичайних вакансій та дивних оголошень.
1. Бажаючі на марафонський забіг. На сайті torg.ogo.ua організатори заходу розмістили оголошення такого змісту: "Запрошуємо всіх сильних духом героїв нашого часу на сверхмарафонський марш-кидок 100 км за 24 години на 10-12 травня".

2. Мушкетери. Також серед рівнян шукають мушкетерів-волонтерів. Запрошуються волонтери без ш/з з почуттям Батьківщини для соціальних проектів.

3. Справжніх друзів. У Рівному шукають бажаючих бути корисними для людей, брати участь у розробці теорії щастя та будівництві щасливого суспільства навколо.



4. Зелені ручки — вакансія полягає у догляді за рослинами в одній з найбільших торгових мереж будівельних матеріалів. Компанія шукає людину з профільною вищою або середньою освітою, які мають досвід роботи на аналогічній від одного року, знають правила і норми догляду за рослинами, вміють користуватися добривами та іншими хімікатами, вміти лікувати рослини. Успішним кандидатам компанія обіцяє офіційну зарплату та оформлення, безкоштовне навчання та перспективи швидкого кар’єрного зростання.

Робота у Рівному: нові вакансії працевлаштування за кордоном

5. Фахівець по роботі з постачальниками молока.
Один з найбільш відомих в Україні брендів молочної продукції шукає працівника з вищою зооветеринарною освітою та досвідом роботи на аналогічній посаді один-три роки. Для претендента також важливо володіти навичками ведення переговорів, знати основи трудового законодавства та технологічних виробничих процесів, мати водійські права. Успішний кандидат буде забезпечувати постачання молока і контролювати його якість, проводити переговори з постачальниками і державними контролюючими органами, розробляти маршрути руху молоковозів.

6. Художник на фабриці ялинкових прикрас.
Ялинкові прикрасиВимоги до кандидата: вміння малювати і користуватися акриловими фарбами. Компанія обіцяє комфортні умови праці та побуту, а іногороднім обіцяють навіть надати житло.

7. Фрілансер для написання академічних робіт та статей на німецькій мові. Роботодавець чекає резюме від кандидатів з вищою освітою, високим знанням німецької мови, підкріпленим сертифікатом, і готовністю до самостійної роботи. У свою чергу, пропонує можливість віддаленої роботи від десяти годин на тиждень з оплатою 7-10 євро за сторінку.



8. Адміністратор фотографа.
Основні обов’язки: переговори з директорами шкіл і дитячих садків, планування та контроль роботи групи фотографів, ведення звітної документації. Вимоги: комунікабельність, приємні зовнішні дані, орієнтованість на досягнення результату, можливість їздити у відрядження. Досвід роботи не потрібен. Заробітну плату майбутньому співробітнику обіцяють 6-8 тис.грн.

Робота у Рівному: оголошення

9. Анти-фрод/ризик-менеджер. Компанії, яка займається розробкою програмного забезпечення у сфері розваг та грального бізнесу, потрібен працівник, який буде аналізувати та перевіряти клієнтську базу з метою виявлення зовнішніх і внутрішніх фактів шахрайства. Основні вимоги до такого фахівця — наявність вищої технічна освіта, знання англійської мови, вміння швидко сприймати нову інформацію. Компанія пропонує гнучкий графік роботи, офіційне працевлаштування та високу оплату праці.

10. Таємний покупець. В обов’язки такого фахівця входить збір інформації про якість обслуговування та товари. Виконуючи обов’язки, таємний покупець повинен буде вести себе у відповідності з заздалегідь отриманої схемою, вчасно здавати замовнику анкети та звіт про роботу. Серед вимог до кандидатів — вміння користуватися ПК, наявність виходу в Інтернет, фотоапарата і диктофона, пунктуальність.


За матеріалами сайтів Рівненські оголошення та Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна.





На правах реклами