Ми у Facebook
11.02.2014, 18:12

Конкурс краси "Міс Рівненщина-2014": завітайте на кастинг!

Напередодні дня Святого Валентина гарних дівчат, які мріють про модельну кар'єру, чекають на кастингу обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина-2014"!
- Ми вже відібрали півтора десятки учасниць за результатами попередніх кастингів, - розповідає директор обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина" і агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька. - Але прагнемо дати можливість спробувати свої сили всім бажаючим, тому проводимо ще один кастинг і чекаємо на ньому наших потенційних учасниць!

ФОТО З ПОПЕРЕДНЬОГО КАСТИНГУ

Якщо ви бажаєте спробувати свої сили на обласному конкурсі краси "Міс Рівненщина-2014" - у вас є така можливість! Прийдіть на кастинг, візьміть участь, повірте у себе - і можливо, саме вам уже зовсім скоро під захоплені оплески сотень глядачів і яскраві спалахи фото- і відеокамер передасть корону "Міс Рівненщини" переможниця минулорічного конкурсу Софія Драганчук!

Кастинг Шостого обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина-2014" відбудеться у четвер, 13 лютого, у нічному клубі "ZOV" (м.Рівне, вул.Відінська, 9 (ГРК "Орлан"). Початок - о 16.30.



Обрано "Міс Рівненщина-2013" [+Фото]

"ОГО" традиційно виступає співорганізатором обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина", тож слідкуйте на сторінках газети "ОГО" та на порталі OGO.ua за новинами про хід підготовки до фіналу "Міс Рівненщини-2014". А вже незабаром на вас очікує знайомство із конкурсантками та інтернет-голосування, переможниця якого отримає звання "Міс ОГО"!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ